Το σχόλιο του Γιάννη Μέγα

Αυτό που μετράει περισσότερο από την σημερινή αναμέτρηση είναι οι τρεις βαθμοί, όπως είπε και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί καθώς υπήρξαν εξαιρετικά προβλέψιμοι στο παιχνίδι τους.

Το σχόλιο του Γιάννη Μέγα
Αυτό που μετράει περισσότερο από την σημερινή αναμέτρηση είναι οι τρεις βαθμοί, όπως είπε και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Σίγουρα οι« ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί καθώς υπήρξαν εξαιρετικά προβλέψιμοι στο παιχνίδι τους. Είχε κακή λειτουργία στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ουσιαστικά περίμενε πολλά από τις κάθετες μπαλιές του Παντελή Καφέ. Οι απουσίες των Τουρέ και Τζόρτζεβιτς φάνηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς πρόκειται για σημαντικές μονάδες της ομάδας, ιδιαίτερα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση των « ερυθρόλευκων».

Ενόψει του αγώνα με την Ρόζεμποργκ πρέπει να ανεβάσουν στροφές και απόδοση όπως είπε και ο Τροντ Σόλιντ προκειμένου να πετύχουν το πρώτο διπλό στην ιστορία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Θετική η παρουσία του Κωστούλα ως δεξί μπακ ενώ αρκετά καλός ήταν και ο Καφές στο χώρο του κέντρου. Εκτός κλίματος ο Ντάνι, πέρασε απαρατήρητος σε όλο το παιχνίδι και ίσως εκεί να οφείλεται το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν ακίνδυνος επιθετικά και απειλούσε μόνο από στημένες φάσεις. Μετά από το γκολ όταν ο Ολυμπιακός έβγαινε στην κόντρα δεν είχε την δυνατότητα να τελειώσει τις φάσεις.

Το παιχνίδι με την Ρόζεμποργκ είναι εξαιρετικά δύσκολο από όλες τις απόψεις, καθώς και οι Νορβηγοί έχουν καλή ομάδα αλλά και οι καιρικές συνθήκες είναι κακές. Πρέπει να παρουσιάσει ένα πρόσωπο ανάλογο με αυτό των εμφανίσεων στο Μπερναμπέου με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο Ζερλάν με τη Λιόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK