Το σχόλιο του Σέρχιο Ράμος για Ολυμπιακό και Ραούλ Μπράβο

Τον Ολυμπιακό και τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ Μπράβο, θυμήθηκε ο αμυντικός των "μερένγκες" Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Ντόρτμουντ.

Το σχόλιο του Σέρχιο Ράμος για Ολυμπιακό και Ραούλ Μπράβο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ντόρτμουντ (7/12), ο Σέρχιο Ράμος "πέταξε" ωραίες ατάκες. Αφού όμως μίλησε για τους Γερμανούς, το Clasico και τον Ζιντάν, στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό!

Κι αυτό γιατί ο Ισπανός ρωτήθηκε για το πρώτο του γκολ στο Champions League το οποίο ήρθε στις 6 Δεκεμβρίου 2005, σε αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Βέβαια, το πρώτο τέρμα του Ράμος δεν συνδυάστηκε με νίκη, μιας και οι Πειραιώτες ανέτρεψαν το εις βάρος του 1-0 (7'), με τα τέρματα των Ερόλ Μπουλούτ (50') και Ριβάλντο (87').

"Ήταν μία απ' τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Το πρώτο μου γκολ ήρθε με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ραούλ Μπράβο.

Τα χρόνια πέρασαν και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ακόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης",ήταν το σχόλιο του 30χρονου Ισπανού που θυμήθηκε την εμπειρία του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK