Το Σχόλιο του Συντάκτη

Το Σχόλιο του Συντάκτη

"Δεν θέλω να σκεφτώ πως υπήρχε κάποιος φίλαθλος του Αρη -ακόμα και ο πιο αισιόδοξος- που πίστευε πως ο Αρης μπορούσε να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από το "Ολίμπικο". Κακά τα ψέματα, η δυναμικότητα των δύο ομάδων είναι η μέρα με τη νύχτα, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Απλώς, μερικές φορές πρέπει να κοιτάζουμε τα πράγματα από την σωστή -ίσως και "ωμή"- πλευρά τους. Οι παίκτες ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν, ενώ η ανυπομονησία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα έλαβε τέλος μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα με το γκολ του Ακουϊλάνι.

Δυστυχώς, κάποιοι θα βρουν ευκαιρία να κρίνουν τον Αρη βάσει της απόδοσής του στον συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό είναι λάθος. Η Ρόμα δεν υπάρχει στη Β'Έθνική και το κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν έχει σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη αυτό της δεύτερης κατηγορίας. Ο Αρης γνώρισε την συντριβή με 5-1 από τους σαφώς ανώτερους Ιταλούς σε ένα ματς που λίγο-πολύ γνωρίζαμε τι θα συμβεί και σίγουρα δεν αποτελεί κριτήριο για τις δυνατότητες της ομάδας.

Ολοι όσοι σχετίζονται με τον Αρη πρέπει να ξεχάσουν το συγκεκριμένο ματς και να μην προχωρήσουν σε κινήσεις πανικού. Ο στόχος των "κίτρινων" δεν είναι η νίκη και η πρόκριση επί της Ρόμα, αλλά η άνοδος στην Α'Εθνική. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούν όλοι και βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την βαριά ήττα από τους τζιαλορόσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK