Το σερί δεν σταματά για Τσέλσι, ο Ζλάταν έσωσε τη Γιουνάιτεντ

Η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε έφτασε τις 10 σερί νίκες στην Premier League παραμένοντας στην κορυφή. Τριάρα έριξε η Λίβερπουλ στην έδρα της Μίντλεσμπρο, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο έσωσε την παρτίδα χάρη σε γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο φινάλε.

Το σερί δεν σταματά για Τσέλσι, ο Ζλάταν έσωσε τη Γιουνάιτεντ

Τις 10 σερί νίκες έφτασε η πρωτοπόρος της Premier Legue Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε και συνεχίζει! Κόντρα στην Σάντερλαντ επικράτησε με το... ιταλικό 1-0, με τον Φάμπρεγας να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να σκοράρει στο 88ο λεπτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Το ματς ήταν δύσκολο για την ομάδα του Μουρίνιο αφού αν και προηγήθηκε στο 45' με γκολ του Πογκμπά, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον ΜακΆρθουρ στο 66' και κρατούσαν το 1-1. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον... Ζλάταν.

Η Λίβερπουλ πέρασε με στιλ και άνεση από την έδρα της Μίντλεσμπρο. Φιλοδώρησε με τρία τέρματα την αντίπαλό της, με τον Λαλάνα να κάνει όργια. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ, ενώ έφτιαξε ακόμη ένα για τον Ορίγκι. Οι "κόκκινοι" έπιασαν στους 34 βαθμούς την Άρσεναλ στη δεύτερη θέση και βρίσκονται στο -6 από την πρώτη Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ακριβώς ένα βαθμό πίσω από τη Λίβερπουλ μιας και νίκησε με 2-0 εντός έδρας την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας. Τα γκολ για την Σίτι τα πέτυχαν οι Σαμπαλέτα και Σίλβα, ενώ ο Έλληνας άσος των φιλοξενούμενων αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Γουέστ Χαμ - Μπέρνλι 1-0

Μίντλεσμπρο - Λίβερπουλ 0-3

Σάντερλαντ - Τσέλσι 0-1

Γουέστ Μπρομ - Σουόνσι 3-1

Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ 2-0

Στόουκ - Σαουθάμπτον 0-0

Τότεναμ - Χαλ 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK