Το... σημάδι που δείχνει πως κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο

Μετά τον ενθουσιασμό η απόλυτη απογοήτευση; Ισπανικό δημοσίευμα θέλει τον Φιλίπε Κουτίνιο να ψάχνει σπίτι στην Βαρκελώνη με σκοπό να είναι... έτοιμος ενόψει Ιανουαρίου! Σε ποιους δυο... κολλητούς του θέλει να μείνει κοντά.

Το... σημάδι που δείχνει πως κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μόλις ανακοινώθηκε η απόκτηση του Φαν Ντάικ από την Λίβερπουλ έναντι 85.000.000€, συνέδεσαν το συγκεκριμένο ποσό με ενδεχόμενη πώληση του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Αυτοί οι ισχυρισμοί ενισχύονται κι άλλο από δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Βραζιλιάνος έχει βάλει δικούς του ανθρώπους να του βρουν σπίτι, έτσι ώστε να είναι... πανέτοιμος όταν κλείσει η μεταγραφή του στους "Μπλαουγκράνα". Μάλιστα γνωρίζει και ο ίδιος καλά την πόλη, αφού το 2011-12 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι στην Εσπανιόλ.

Οι Ισπανοί μάλιστα πάνε ένα βήμα παρακάτω το ρεπορτάζ τους, αναφέροντας πως θέλει να μείνει κοντά στον Λουίς Σουάρες και τον Παουλίνιο, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης σε Λίβερπουλ και εθνική Βραζιλίας.

Το... σημάδι που δείχνει πως κλείνει στην Μπαρτσελόνα ο Κουτίνιο

Οι "reds" φέρεται να έχουν υποσχεθεί στον Κουτίνιο πως δεν θα σταθούν εμπόδιο στη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα τον Γενάρη, καθώς αυτό δεν κατέστη δυνατό το καλοκαίρι που μας πέρασε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK