Το σκεπτικό της "απάντησης" του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό

Λίγο μετά την είδηση της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της αντίστοιχης του ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, στο ματς με την ΑΕΛ, ο δικέφαλος του βορρά πέρασε στην... αντεπίθεση. Πως σχολιάζουν την κίνηση των ερυθρολεύκων.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
savvidis 620 MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, ζητώντας την εφαρμογή των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα περί βίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, και οι ασπρόμαυροι σχολίασαν την κίνηση αυτή ανασύροντας τις δυο τελευταίες αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης που αφορούσαν τις καταγγελίες εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

"Οι νομικοί του Ολυμπιακού με δυο πρόσφατες καταδίκες για το άρθρο περί βίας, θα έπρεπε να μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά", ήταν το σχόλιο των ασπρόμαυρων, με τις καταδίκες να αφορούν τις αποφάσεις για τις καταγγελίες που έγιναν για όσα συνέβησαν στα παιχνίδια Ολυμπιακός – Πλατανιάς για το πρωτάθλημα και Ολυμπιακός - ΑΕΚ για το κύπελλο.

Στη Τούμπα θεωρούν πως οι φωνές των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που κινούνται νομικά εναντίον του ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να φέρουν τον Δικέφαλο στα πρόθυρα τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών.

Ουσιαστικά, η πρώτη τους σκέψη είχε να κάνει με μια άτυπη "σύγκριση" των όσων έγιναν στα δυο παιχνίδια στα οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε υπόλογη για άρθρα περί βίας, με τα όσα διαδραματίστηκαν στη Λάρισα, στη πρόσφατη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λάρισα, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν τίθεται θέμα καταδίκης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ με ποινή αφαίρεσης βαθμών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK