Το σώμα του στο Λίβερπουλ, η καρδιά και το μυαλό στον Ολυμπιακό!

Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στην Έβερτον μετά τη λήξη του δανεισμού του στον Ολυμπιακό όμως αισθάνεται ακόμα "ερυθρόλευκος" και το έδειξε μέσω γραπτής επιστολής του.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό δεν πήγε όπως την είχαν φανταστεί τόσο ο ίδιος όσο και οι εκατομμύρια οπαδοί των Πειραιωτών, ο Κέβιν Μιραλάς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να θυμίσει τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στην πρώτη του θητεία στο μεγάλο λιμάνι και το αποτέλεσμα ήταν να μην κάνει κίνηση η ελληνική ομάδα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από την Έβερτον.

Πλέον, ο Βέλγος διεθνής άσος ανήκει και πάλι στον κόσμο της Premier League έχοντας συμβόλαιο με την Έβερτον, παρόλα αυτά οι δεσμοί του με τον Ολυμπιακό παραμένουν κάτι παραπάνω από ισχυροί, με τον ίδιο να να στέλνει μάλιστα μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσω αποχαιρετιστήριας επιστολής στην εφημερίδα "Sportday".

Σε αυτό μεταξύ άλλων αφήνει ανοιχτό το παράθυρο της επιστροφής του στον Πειραιά για μία τρίτη θητεία στους αγαπημένους του "ερυθρόλευκους"...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ:

"Αγαπητοί φίλοι του Ολυμπιακού. Γράφω αυτές τις λέξεις επειδή αισθάνομαι ότι πρέπει να το κάνω. Όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό, χάρη στην προσπάθεια του κ. Μαρινάκη, φανταζόμουν ότι τα πράγματα θα εξελισσόταν πολύ διαφορετικά.

Όμως, στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, κάποια πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ήλπιζες κι ευχόσουν… Επέστρεψα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό τον ξεχωριστό σύλλογο.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η σεζόν νομίζω δεν είναι σημαντικό να συζητήσουμε για ποιο λόγο δεν γίναμε πρωταθλητές και δεν καταφέραμε να σας κάνουμε ευτυχισμένους. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα καλά αισθήματά του ενός για τον άλλο και φυσικά όλες τις αναμνήσεις στο μυαλό μας.

Μερικοί κακοί μήνες δεν είναι δυνατόν να βγάλουν από μέσα μου όσα αισθάνομαι για όλους εσάς και φυσικά για τον σύλλογο. Φεύγω, τουλάχιστον για την ώρα, αφού κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον, αλλά ένα μέρος μου θα παραμείνει εδώ και πάντα θα είναι εδώ. Μια φορά μέλος του Ολυμπιακού, πάντα οπαδός του Ολυμπιακού.

Και όπως λέτε εσείς για μένα “"είσαι ο καλύτερος για μας", λέω κι εγώ για εσάς: είστε οι καλύτεροι για εμένα. Με ευγενικούς χαιρετισμούς, Κέβιν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ