To SOS του Σκίμπε για τους Ελληνες επιθετικούς και η... απορία

Ορθώς, ο Μίκαελ Σκίμπε επεσήμανε πράγματα για τα κριτήρια των κλήσεων των διεθνών και ορθώς εντόπισε μεγάλο πρόβλημα στους επιθετικούς. Ομως ο ίδιος πρόσφατα έκανε...εκπτώσεις.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΑΕΛ ΣΚΙΜΠΕ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αν κάποια από τις τοποθετήσεις του Μίκαελ Σκίμπε κατά την επίσημη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του ξεχώρισε ήταν αυτή που αφορούσε τις κλήσεις, ιδιαίτερα των παικτών που αγωνίζονται στην επίθεση.

Ο Γερμανός εκλέκτορας τόνισε ότι "είναι σημαντικό για τους παίκτες να παίζουν στις ομάδες τους. Πρέπει να έχουμε και παίκτες που παίζουν σε υψηλό διεθνές επίπεδο. Αν κάποιος δεν αγωνίζεται συχνά, αλλά βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο, μπορεί να κληθεί κάποιος που παίζει περισσότερο σε λιγότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Για παράδειγμα, ο Βέλλιος την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ηρακλή, τα πήγαινε περίφημα και ήταν σε καλή κατάσταση. Μετά πήγε στην Αγγλία και δεν τα κατάφερε, όπως την πρώτη φορά που πήγε.

Έχασε την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά του. Κάποιες φορές, εξαρτάται από τους παίκτες, αλλά και τους ατζέντηδές τους για το που πηγαίνουν και αν αγωνίζονται. Πρέπει να παίζουν, είναι σημαντικό για μας. Οι μεγάλες ομάδες, δυστυχώς, δεν διαθέτουν Έλληνες επιθετικούς στη σύνθεσή τους. Θέλω να πω στον Βέλλιο, αλλά και στους παίκτες που δεν καλούνται σήμερα, να επιλέγουν ομάδες στις οποίες θα παίζουν κι αν συμβαίνει αυτό, θα καλούνται και στην Εθνική ομάδα".

Πολύ σωστά, ειδικά για το κομμάτι που αφορά τους επιθετικούς. Ομως, για ένα λεπτό χερ Μίκαελ. Σεις δεν καλέσατε στα τελευταία ματς παίκτες που αγωνίζονται ελάχιστα στις ομάδες τους; Τι άλλαξε από τότε;

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι ο Γερμανός έμαθε από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK