Το σούπερ δώρο της Μίλαν στον Μπερλουσκόνι

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα είχε ζητήσει νίκη επί της Σασουόλο για να αφιερωθεί στον Μπερλουσκόνι και οι παίκτες της Μίλαν την πέτυχαν με ανατροπή για όσκαρ (video)!

AC Milan's forward Carlos Bacca from Colombia (L) celebrates after scoring during the Italian Serie A football match AC Milan vs Sassuolo on October 2, 2016 at the San Siro stadium in Milan.  / AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
AC Milan's forward Carlos Bacca from Colombia (L) celebrates after scoring during the Italian Serie A football match AC Milan vs Sassuolo on October 2, 2016 at the San Siro stadium in Milan. / AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO AFP

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του και το καμάρι του, η ποδοσφαιρική Μίλαν, του έκανε ένα πολύ όμορφο δώρο το βράδυ της Κυριακής, νικώντας 4-3 την Σασουόλο στο "San Siro" και ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο τελευταίο ημίωρο!

Το σούπερ δώρο της Μίλαν στον Μπερλουσκόνι

Οι "ροσονέρι" πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 9' με τον Μποναβεντούρα όμως η "απάντηση" των "νεροβέρντι" ήρθε ένα λεπτό αργότερα με τον Πολιτάνο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν μάλιστα άλλα δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά: στο 54' με τον Ατσέρμπι και στο 56' με τον Πελεγκρίνι.

Οι περισσότεροι νόμιζαν πως μετά το 1-3 δεν υπήρχε επιστροφή για την Μίλαν όμως η ομάδα του Μιλάνου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Μπάκα μείωσε σε 2-3 με πέναλτι στο 69' με το 6ο φετινό του γκολ, ο Λοκατέλι ισοφάρισε σε 3-3 στο 73' και ο Παλέτα στο 77' ολοκλήρωσε μία από τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές της φετινής σεζόν.

Το σούπερ δώρο της Μίλαν στον Μπερλουσκόνι

Για τον 18χρονο Λοκατέλι αυτό ήταν το πρώτο γκολ στην επαγγελματική του καριέρα ενώ για τον σκόρερ του νικητήριου τέρματος Παλέτα το παρθενικό του με τη φανέλα της Μίλαν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK