Το σπάνιο... φαινόμενο να δεχτεί δύο γκολ

Με εξαίρεση τον αγώνα με τον Ηρακλή, τα υπόλοιπα ματς που ο αντίπαλος της ΑΕΚ σκόραρε περισσότερες από μία φορά μέσα στη σεζόν ήταν φιλικά.

Το σπάνιο... φαινόμενο να δεχτεί δύο γκολ

O Ηρακλής έγινε την περασμένη Κυριακή η πρώτη ομάδα που κατάφερε να σκοράρει δύο φορές εναντίον της ΑΕΚ σε επίσημο αγώνα στη σεζόν. Τα δύο γκολ που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο του Καυτατζογλείου η «Ένωση» δεν τα δέχτηκε σε κανένα άλλο επίσημο 90λεπτο, δείγμα της «κιτρινόμαυρης» αποδιοργάνωσης που έλαβε χώρα στην πρεμιέρα των play-off στη Θεσσαλονίκη.

Οι τελευταίες… φιλικές φορές

Το σπάνιο... φαινόμενο να δεχτεί δύο γκολ

Εκτός από τον Ηρακλή, μόνο η Ρόμα και ο Παναθηναϊκός κατάφεραν να παραβιάσουν δύο φορές την εστία της «Ένωσης» σε ένα ματς, σε φιλικά που έγιναν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι Ρωμαίοι στο φιλικό του περασμένου Αυγούστου αποτέλεσαν την πρώτη… εξαίρεση για την άμυνα της ΑΕΚ σκοράροντας εναντίον των «κιτρινόμαυρων» δύο φορές (από στημένες φάσεις) με τους Ιτούρμπε και Κεϊτά. Η «Ένωση» στο συγκεκριμένο ματς έκανε την πρώτη ανεπίσημη ήττα της στη σεζόν με 1-2.

Δύο φορές απέναντι στην ΑΕΚ σκόραρε και ο Παναθηναϊκός σε -επίσης- φιλικό αγώνα που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 22 Νοεμβρίου 2014. Τότε, οι «πράσινοι» είχαν καταφέρει να ισοφαρίσουν (με γκολ του Δώνη και του Μπερίσα) την «Ένωση» που πρόλαβε να προηγηθεί με 2-0. Τελικά η ομάδα του Δέλλα επικράτησε με 3-2 στη φιλική αναμέτρηση.

Το σπάνιο... φαινόμενο να δεχτεί δύο γκολ

Δύο γκολ σκόραρε κόντρα στην ΑΕΚ σε φιλικό ματς και η Καλλιθέα σε φιλικό που έγινε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς ήταν κάτι ανάμεσα σε προπόνηση και διπλό. Τα δύο γκολ της ομάδας του «Ελ Πάσο» ήρθαν στο σημείο που ο Δέλλας πειραματιζόταν με τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή, σε ένα σύστημα το οποίο οι παίκτες της «Ένωσης» δεν αφομοίωσαν λόγω της ελάχιστης χρονικής εφαρμογής του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK