ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “Στάμφορντ Μπριτζ” αποθέωσε τον Τέρι

Ο Τζον Τέρι, το μέλλον του οποίου στην Τσέλσι δεν είναι ακόμη γνωστό, αποθεώθηκε από τους φίλους των "μπλε" στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λέστερ.

Το “Στάμφορντ Μπριτζ” αποθέωσε τον Τέρι

Η Τσέλσι υποδέχτηκε την Κυριακή (15/5) την Λέστερ στο “Στάμφορντ Μπριτζ” για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League. Ο Τζον Τέρι δεν αγωνίστηκε με τους “μπλε” αφού ήταν τιμωρημένος, ωστόσο παρακολούθησε το παιχνίδι από τις εξέδρες.

Το μέλλον του 35χρονου στην ομάδα δεν έχει ξεκαθαριστεί, καθώς ναι μεν έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης, ωστόσο αυτή αφορά διαφορετικό ρόλο και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί.

Οι οπαδοί της Τσέλσι πάντως δεν ξέχασαν τον αρχηγό τους, τον οποίο αποθέωσαν στο 26ο λεπτό του αγώνα με την Λέστερ, προσφέροντάς του το πιο δυνατό χειροκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λύγισε στη βράβευσή του ο Τέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK