Το συγκινητικό αντίο του Καρέλη στον Ζέκα

Με ένα μοναδικό "γράμμα" στο Instagram, ο Νίκος Καρέλης αποχαιρετά τον Κάρλος Ζέκα από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως ο Πορτογάλος φεύγει από την οικογένεια του.

Το συγκινητικό αντίο του Καρέλη στον Ζέκα
zeca karelis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο... παλιός Ζέκα ήταν από τους πρώτους που καλωσόρισε τον Νίκο Καρέλη στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2013. Από τότε οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι και μάλιστα έμεναν μαζί στα περισσότερα ταξίδια με τους "πράσινους" και τις προετοιμασίες.

Αργότερα στο παρεάκι μπήκε και ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος μάλιστα πήγε τον Ζέκα στο αεροδρόμιο, με σκοπό να αναχωρήσει για την Δανία (Κοπεγχάγη)!

Μπορεί λοιπόν ο Καρέλης να αγωνίζεται εδώ και αρκετούς μήνες στην Γκενκ, όμως δεν... ξέχασε τον Πορτογάλο και μάλιστα τον αποχαιρέτησε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram:

"Δωματιάρα μου! Από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό με έκανες και ένιωσα σαν αδερφός σου. Μου έμαθες πολλά πράγματα και ευχαριστώ το Θεό που περάσαμε μαζί δυόμισι χρόνια!

Τώρα φεύγεις από την οικογένεια σου σαν αρχηγός και σου εύχομαι τα καλύτερα στο επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Αξίζεις πολλά και είμαι σίγουρος πως θα παλέψεις μέχρι το τέλος. Καλή τύχη αμόρε μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK