Το συγκινητικό αντίο του Ολυμπιακού στον Καμπιάσο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε την απόφαση του Εστέμπαν Καμπιάσο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, με βίντεο-αφιέρωμα στις καλύτερες στιγμές του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Cambiasso EUROKINISSI SPORTS

Στα 37 του χρόνια και έχοντας πίσω μία καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί παίκτες, ο "Κούτσου" κατάλαβε πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για την καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έτσι, πριν λίγες ημέρες πήρε την απόφαση να σταματήσει και το έκανε δημοσίως γνωστό την Πέμπτη (7/8).

Σε αυτά τα 19 χρόνια καριέρας, ο Καμπιάσο κατέκτησε τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο. Πρωταθλήματα με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Ίντερ, Τσάμπιονς Λιγκ με τους "νερατζούρι", ενώ τίμησε και τα χρώματα της εθνικής Αργεντινής μετρώντας 52 συμμετοχές με 5 τέρματα.

Φυσικά εμείς τον γνωρίσαμε καλύτερα από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό την διετία 2015-2017. Ο Καμπιάσο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα με τους ερυθρόλευκους που έμελλε να είναι και ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για τον Αργεντινό; Μα φυσικά η προπονητική! Πήρε το δίπλωμα του στην Ιταλία και... αναζητεί μία νέα πρόκληση.

Οι "κόκκινοι" τίμησαν τον σπουδαίο Καμπιάσο, με βίντεο που ανέβασαν:

News 24/7

24MEDIA NETWORK