Το συμβόλαιο του Οικονόμου είναι με οψιόν διετίας

Τελείωσε η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον 30χρονο άσο που βρισκόταν από τις 5 μ.μ. στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ. Ποια θα είναι τελικά η διάρκεια του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έγινε και τυπικά το πρώτο "χειμερινό", μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, καθώς από τις 5 μ.μ. ήταν στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ στο Μαρούσι για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος αμυντικός πέρασε από ιατρικά κι εργομετρικά τεστ το πρωί της Παρασκευής (29/12) και κατόπιν υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια - κι όχι ένα χρόνο, όπως είχε συζητηθεί αρχικά. Μετά τις υπογραφές ο Οικονόμου πήγε και στο "Γ. Καλαφάτης" για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους "πράσινους".

" Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αλλά σαν σύλλογος είναι μεγάλος με πολύ κόσμο. Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μου μίλησε και ο ίδιος κατ’ ιδίαν. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολλές απαιτήσεις βάσει ιστορίας. Η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία συμβαδίζει με αυτή του Παναθηναϊκού. Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνουμε μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο γιατί η βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού", δήλωσε ο Βαγγέλης Οικονόμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK