Το σύνθημα για την αντεπίθεση των Άγγλων δόθηκε από την... εστία!

Η ήττα με δύο γκολ διαφορά στο Φάληρο δεν πτοεί τους παίκτες της Μπέρνλι, με αρχηγό και γκολκίπερ της Τομ Χίτον να στέλνει μήνυμα πρόκρισης στους οπαδούς των "κλάρετς". Διαβάστε τι δήλωσε.

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΕΡΝΛΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός την αιφνιδίασε στο δεύτερο ημίχρονο και την έριξε στο καναβάτσο όμως δεν την "σκότωσε" πετυχαίνοντας και τέταρτο γκολ (είχαν δύο καλές ευκαιρίες να το κάνουν αυτό Ποντένσε και Γκερέρο) όταν εκείνη έμεινε με 10 παίκτες και έτσι της άφησε ελπίδες.

Ναι, η Μπέρνλι μπορεί να μην έχει την εμπειρία των Πειραιωτών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όμως δεν έφυγε με άδεια χέρια από την Ελλάδα αφού πέτυχε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ με τον Γουντ από το σημείο του πέναλτι και πλέον περιμενει "καυτή" ρεβάνς στο δικό της σπίτι για να πάει στους ομίλους.

"Τα πράγματα έγιναν ζόρικα στο δεύτερο μέρος, όμως είμαστε ακόμα εδώ και θα τους πάμε στο Turf Moor την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα έχουμε τις ελπίδες μας να προκριθούμε", δήλωσε αρχικά ο Χίτον που επέστρεψε κάτω από την εστία της Μπέρνλι μετά από 11 μήνες απουσίας, για να προσθέσει:

"Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα στην έδρα του Ολυμπιακού σε μία εχθρική ατμόσφαιρα. Όλοι ξέρουμε την εμπειρία τους στην Ευρώπη αλλά θέλαμε να έρθουμε εδώ και να το αντιμετωπίσουμε αυτό και πιστεύω πως το πετύχαμε.

Θέλαμε να παραμείνουμε ζωντανοί στο ζευγάρι, ειδικά στα τελευταία 25 λεπτά, το πετύχαμε και πηγαίνουμε στην έδρα μας να τους επιτεθούμε, βάζοντας το πόδι στο γκάζι.

Μείναμε με 10 παίκτες για 25 λεπτά με την αποβολή του Γκίμπσον αλλά αντέξαμε και τα πήγαμε καλά. Πίστευα πως πολύς κόσμος θα μετρούσε με αγωνία τα λεπτά μετά την αποβολη...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK