Το τάκλιν στον Ρονάλντο στοίχισε μια καριέρα σε έναν 18χρονο

Ανέβηκε για προπονήσεις στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Θεώρησε καλή ιδέα να κάνει τάκλιν στον Ρονάλντο. Δεν ήταν. Κατέβηκε ξανά στις ρεζέρβες και δύο χρόνια μετά έφυγε δανεικός στην Σανταντέρ.

Το τάκλιν στον Ρονάλντο στοίχισε μια καριέρα σε έναν 18χρονο

Ο Μανού Ερνάντο αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Σανταντέρ. Η ιστορία του θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αλλά το timing δεν τον βοήθησε. Λάθος ώρα, λάθος στιγμή; Μάλλον λάθος άνθρωπος. Στα 18 του χρόνια, ο Ερνάντο ακολουθούσε το πρόγραμμα προπόνησης της πρώτης ομάδας. Η Ρεάλ ήταν εκτός μάχης τίτλου, αλλά στον δρόμο για ένα ακόμη Champions League, το οποίο και κατέκτησε για τρίτη σερί σεζόν.

Πριν φτάσουμε εκεί, στη διάρκεια ενός προπονητικού προγράμματος ο Ζινεντίν Ζιντάν χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες. Σκοπός προφανώς ένα εσωτερικό 'διπλό' με χαρακτήρα άσκησης. Με την μπάλα διεκδικήσιμη, ήρθε μια φάση που ενδεχομένως στοίχισε στον Μανού Ερνάντο. Η δυνατή του προβολή έριξε στο χορτάρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Που σηκώθηκε φανερά εκνευρισμένος από την επιλογή του νεαρού συμπαίκτη του να πάει στη μπάλα με τα... χίλια. 

Ο Ερνάντο απολογήθηκε στον Πορτογάλο σταρ και το 'διπλό' συνεχίστηκε. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή ο 18χρονος, είναι πως αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση που έκανε με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ. Επέστρεψε στις ρεζέρβες και έφυγε τον περασμένο Γενάρη δανεικός για την Σανταντέρ. 

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του, είχε προλάβει να το κάνει το 2017. Σε ένα παιχνίδι preseason κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν θα τα καταφέρει ποτέ και επίσημα, θα το δείξει ο χρόνος. Αν δεν τα καταφέρει, θα μπορεί να διηγείται πώς ένα τάκλιν στον λάθος άνθρωπο του στοίχισε την ευκαιρία να αγωνιστεί για μια 'βασίλισσα'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK