"Το ταξίδι της Σπάρτης δεν έχει ταβάνι"

Μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Σπάρτη ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

"Το ταξίδι της Σπάρτης δεν έχει ταβάνι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας που κατέκλυσε το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης την Κυριακή στην πρεμιέρα της Football League.

Η παρουσία των φιλάθλων έδωσε την ώθηση στους παίκτες για την μεγάλη ανατροπή και στο τέλος τη μεγαλειώδη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό, που μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν στα σαλόνια της Super League.

Το ταξίδι στις επαγγελματικές κατηγορίες μόλις ξεκίνησε και είστε όλοι συνοδοιπόροι μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες ΜΑΖΙ, αλλά τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι! Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε δυνατά για τη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ είχε πάντα δίπλα της τον 12ο παίκτη της. Και στα δύσκολα και στα εύκολα. Φέτος γιορτάζουμε όλοι μαζί τη συμμετοχή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες και θα βαδίσουμε μαζί σε νέα μονοπάτια που θα μας οδηγήσουν σε νέες εμπειρίες.

Ραντεβού την 2η αγωνιστική στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ… Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με φοβερή ανατροπή η Σπάρτη, "λύτρωση" στο 94' για Απόλλωνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK