Το τελευταίο παιχνίδι του Λυμπερόπουλου

Στις 20/5 του 2012 ο Νίκος Λυμπερόπουλος έπαιξε το τελευταίο του επαγγελματικό παιχνίδι και η τύχη τα έφερε έτσι, ώστε να είναι κόντρα στη δεύτερη... αγάπη του. Το Contra.gr θυμάται το "αντίο" του Λύμπε και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (φωτογραφίες&βίντεο).

Το τελευταίο παιχνίδι του Λυμπερόπουλου
liberopoulos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεκατρία χρόνια και κάτι μήνες μετά το αντίο στον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε στο "τριφύλλι" αυτή τη φορά από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Με τη φανέλα των πράσινων ο Λύμπε αγωνίστηκε σε 271 αναμετρήσεις με 103 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Το 2003 ο Λυμπερόπουλος αποχώρησε από τους πράσινους, όχι με τόσο ωραίο τρόπο είναι η αλήθεια, συνεχίζοντας στην ΑΕΚ. Το 2008 πήρε μεταγραφή στην Γερμανία για λογαριασμό της Άϊντραχτ για να επιστρέψει στην Ένωση το 2010, όπου και έκλεισε την καριέρα του.

ΑΝΤΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟΥ "ΑΓΑΠΕΣ"

Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο Λυμπερόπουλος αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε συλλογικό επίπεδο στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League.

Αγωνίστηκε και τα 90 λεπτά, γνωρίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των περίπου 12.000 φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο τέλος της αναμέτρησης. Για την ιστορία οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 (σκόρερ ο Τοτσέ) και κατέκτησαν την πρωτιά στη μίνι διοργάνωση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Καντέ, Μπουνσόνγικ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάι, Ζέκα, Νίνης (Καραγκούνης 72'), Κλέιτον (Πετρόπουλος 90'), Κουίνσι, Τοτσέ (Μαυρίας 72').

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Μανωλάς (Φούντας 57') - (Κλωναρίδης 67'), Γεωργέας, Λαγός, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο (Γκούντγιονσεν 26'), Βάργκας, Κάρλος, Λυμπερόπουλος.

Σκόρερ: Τοτσέ 62'.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της αναμέτρησης.

Το τελευταίο παιχνίδι του Λυμπερόπουλου
pao aek libe 460 ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Το τελευταίο παιχνίδι του Λυμπερόπουλου
pao aek libe 460 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

News 24/7

24MEDIA NETWORK