Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ με το πιο γελοίο "θέατρο" της χρονιάς!

Ο Μίχελ Βάιζερ βρήκε έναν απίστευτο τρόπο για να προσποιηθεί τον τραυματία και να κερδίσει λίγα δευτερόλεπτα στο φινάλε του αγώνα με την Ντόρτμουντ (VIDEO).

Hertha Berlin's Mitchell Weiser overturns during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and SV Werder Bremen in Berlin, Germany, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Hertha Berlin's Mitchell Weiser overturns during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and SV Werder Bremen in Berlin, Germany, Saturday, Dec. 10, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Οι παίκτες πολλές φορές καταφεύγουν σε "τρικ" προκειμένου να ροκανίσουν το χρόνο όταν η ομάδα τους νικάει και το ματς έχει φτάσει στα τελευταία λεπτά, όμως αυτό που συνέβη στο Χέρτα-Ντόρτμουντ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Πρωταγωνιστής ο Μίχελ Βάιζερ, με τον 22χρονο Γερμανό δεξιό μπακ-χαφ να θέλει να κερδίσει λίγα δευτερόλεπτα με το σκορ στο 2-1 υπέρ των Βερολινέζων και να κάνει σαν να τον χτύπησε... ηλεκτρικό ρεύμα σε ένα απλό φάουλ από τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Κατάφερε πάντως, με την υπερβολή του, να υποχρεώσει τον διαιτητή (ήταν μπροστά στη φάση) να δείξει κίτρινη κάρτα στον φορ της Ντόρτμουντ.

Photo Credits: AP Photo/Michael Sohn

News 24/7

24MEDIA NETWORK