Το θαύμα x4 του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Καλαμάτα

Ένα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού έλειπε από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο προκειμένου να πετύχει ένα τρομερό επίτευγμα, σε συνάρτηση με την παρουσία του σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό. Το βρήκε στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Καλαμάτα, επιστρέφοντας στην 11άδα των 'ερυθρολεύκων' για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Φλεβάρη του 2019.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά από 11 μήνες και σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα (0-2) για το Κύπελλο Ελλάδας. (8/1/2020) - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στην 11άδα του Ολυμπιακού μετά από 11 μήνες και σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα (0-2) για το Κύπελλο Ελλάδας. (8/1/2020) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεση του παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα για την φάση των '16' του Κυπέλλου Ελλάδας και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφει στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον Φλεβάρη του 2019. Μάλιστα ήταν αυτός που σκόραρε το δεύτερο γκολ των 'ερυθρολεύκων' και τελευταίο της αναμέτρησης, για το τελικό 0-2 στη Μεσσηνία.

Με αυτό το τέρμα, ο 33χρονος ακραίος επιθετικός πέτυχε μια αξιοσημείωτη επίδοση: έχοντας φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να σκοράρει και με τους τέσσερις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη!

Στη διάρκεια της θητείας του στον ΠΑΟΚ, ο Χριστοδουλόπουλος σκόραρε απέναντι σε Ιωνικό, Ακράτητο, ΟΦΗ, Ατρόμητο και Θρασύβουλο για το Κύπελλο. Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΕΛ και Άρης ήταν οι ομάδες που έπεσαν 'θύμα' του στο πρωτάθλημα και η Ρεν σε φάση ομίλων του UEFA Cup.

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2008 ως τον Ιάνουαριο του 2013. Εργοτέλης, ΑΕΛ, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος, Ξάνθη, Καβάλα, Ηρακλής, Κέρκυρα, Πανιώνιος, Αστέρας, Παναιτωλικός και Άρης στο πρωτάθλημα, Καβάλα, Πανθρακικός, Πανσερραϊκός, Κοζάνη και Προοδευτική στο Κύπελλο, Ρόμα στο Europa League και Μάδεργουελ στα προκριματικά του Champions League, ήταν οι ομάδες κόντρα στις οποίες βρήκε δίχτυα ο διεθνής κυνηγός.

Επιστρέφοντας από την ιταλική περιπέτεια (Μπολόνια, Βερόνα, Σαμπντόρια), ο Χριστοδουλόπουλος συνέχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ. Εκεί σκόραρε απέναντι σε Κέρκυρα, Πλατανιά, ΠΑΟΚ, Λαμία, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ Βέροια, Ηρακλής, Παναθηναϊκός, Λαμία, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς είδαν την εστία τους να παραβιάζεται από προσπάθειες του Λάζαρου στο πρωτάθλημα. Μπριζ και Ριέκα στο Europa League ήταν οι δύο ομάδες κόντρα στις οποίες πέτυχε τα ευρωπαϊκά του γκολ.

Ο Ολυμπιακός είναι ο τελευταίος του σταθμός εντός συνόρων. Τον Φλεβάρη του 2019 ο Χριστοδουλόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο, έχοντας προηγουμένως προλάβει να βρει δίχτυα στις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα, Πανιώνιο στο πρωτάθλημα, Λουκέρνη και Ντουντελάνζ στο Europa League

Το μεσημέρι της Τετάρτης (8/1), ξεκίνησε στην ενδεκάδα των 'ερυθρολεύκων' στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα για το Κύπελλο, όπου κατάφερε να βρει δίχτυα στο 52'. Έτσι πέρασε στην ιστορία, πετυχαίνοντας μια τρομερή επίδοση ως παίκτης που έχει αγωνιστεί σε τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Πολύ δύσκολα στο κοντινό μέλλον θα βρεθεί κάποιος να επαναλάβει το συγκεκριμένο επίτευγμα.

Ποιες μεταγραφές θα κάνουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός; To νέο Pod-όσφαιρο έχει τις απαντήσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK