Το θρυλικό εννέα της Ρεάλ ψάχνει νέο κάτοχο: Εμπαπέ ή μήπως Έντρικ;

Ο Κάρλο Αντσελότι είπε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να πάρει άλλον ποδοσφαιριστή οπότε το εννέα του Μπενζεμά ξέμεινε και περιμένει το νέο του κάτοχο.

Real Madrid's Karim Benzema, centre, celebrates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Almeria at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia)
Το 9 στη φανέλα του Μπενζεμά AP PHOTO/PABLO GARCIA

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Κάρλο Αντσελότι, ολοκλήρωσε την πορεία της στο μεταγραφικό παζάρι. Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να περάσει την πύλη του προπονητικού κέντρου τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα ή το επόμενο καλοκαίρι.

Με τη συνθήκη που προκύπτει βάσει της απόφασης να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής έχει συμβεί το εξής: Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχώρησε για την Αλ Ιτιχάντ και η φανέλα του με το νούμερο εννιά στην πλάτη έμεινε κενή μέχρι νεοτέρας.

Το ιστορικό εννιά ορφάνεψε με τον περισσότερο κόσμο να πιστεύει πως έμεινε κρατημένο για τον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει στην Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος. Βέβαια, επειδή η υπόθεση του Γάλλου ήταν και θα είναι μπερδεμένη κανείς δεν μπορεί να είσαι σίγουρος για τις επόμενες κινήσεις του. Είναι εξαιρετικά πρόβλεπτος.

Επίσης, το επόμενο καλοκαίρι στην Ρεάλ θα ενταχθεί και ο Έντρικ ένας Βραζιλιάνος επιθετικός μόλις 17 ετών που αποκτήθηκε λόγω της τεράστιας προοπτικής που έχουν δει σε αυτόν οι ειδικοί. Θα φορέσει, όμως, ένας τόσο νεαρός ποδοσφαιριστής τη φανέλα που έχουν τιμήσει παίκτες όπως οι: Κριστιάνο, Ρονάλντο, Σούκερ, Μοριέντες, Σάντσες, Ντι Στέφανο, Ζαμοράνο κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες στην παλαιότερη ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα εάν επιβεβαιωθεί πως την επόμενη σεζόν θα αποσυρθεί ο Λούκα Μόντριτς, τότε και το δέκα θα μείνει ελεύθερο προς αναζήτηση νέου κατόχου. Για την ώρα το βαρύ πυροβολικό της Ρεάλ, ποδοσφαιριστές με αξία άνω των 100.000.000 ευρώ, δηλαδή οι Βινίσιους και Ροντρίγκο φορούν το επτά και το έντεκα αντίστοιχα.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει επιλέξει το πέντε που φορούσε κάποτε ο Ζινεντίν Ζιντάν και θα περιμένουμε έναν ολόκληρο χρόνο για να δούμε εάν θα φορέσει το δέκα του Κροάτη θρύλου. Επειδή, πάντως, ο Ζιζού είναι το είδωλο του Άγγλου σταρ, μοιάζει δύσκολο να κάνει τη συγκεκριμένη αλλαγή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK