Το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη στον Κολοβέτσιο

Τελειωμένη ήταν η μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέτσιου στην ΑΕΚ προτού ταξιδέψει στην Αθήνα ο νεαρός στόπερ. Το καλωσόρισμα μέσω τηλεφώνου του Δημήτρη Μελισσανίδη στο νέο απόκτημα της Ένωσης. Στα 400 χιλιάρικα η μεικτές απολαβές του για τριετές συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους".

Το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη στον Κολοβέτσιο

Το ταξίδι του Δημήτρη Κολοβέτσιου στην Αθήνα τη Δευτέρα έγινε για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Η υπόθεση ήταν τελειωμένη προτού ταξιδέψει ο Θεσσαλός στόπερ στην πρωτεύουσα και ουσιαστικά ήρθε για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ειρήσθω εν παρόδω, ο νεαρός αμυντικός θα έχει ετήσιες απολαβές για τριετές συμβόλαιο 400.000 (μεικτές απολαβές), ενώ όπως τονίσαμε νωρίτερα, θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κολοβέτσιος πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το 2017.

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μίλησε με τον ίδιο τον Κολοβέτσιο, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ, τον καλωσόρισε στην "κιτρινόμαυρη" οικογένεια και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK