Το τρέιλερ από το "χαώδες" ντοκιμαντέρ του Νεϊμάρ

Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και φυσικά Νεϊμάρ περιλαμβάνονται στο ντοκιμαντέρ για τον Βραζιλιάνο, όπως προκύπτει από το τρέιλερ του "Neymar: The Perfect Chaos" που κυκλοφόρησε στο Netflix.

Το τρέιλερ από το "χαώδες" ντοκιμαντέρ του Νεϊμάρ

Το Netflix δημοσίευσε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τον Νεϊμάρ, το οποίο θα αρχίσει να στριμάρει στις 25 Ιανουαρίου. Πρόκειται για ένα video δύο λεπτών, στο οποίο εμφανίζονται ο σούπερ σταρ της Παρί και της εθνικής Βραζιλίας, μαζί με πολλούς πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου να μιλούν για τον ίδιο.

Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ, Ντέιβιντ Μπέκαμ και πολλοί ακόμα παρευλάνουν από το docuseries τριών μερών που σκηνοθέτησε ο Ντέιβιντ Τσαρλς Ροντρίγκες για τη ζωή και την καριέρα του 29χρονου διεθνή επιθετικού.

"Από την εκτόξευσή του στη Σάντος, στις ημέρες δόξας στην Μπαρτσελόνα και στα σκαμπανεβάσματα με την εθνική Βραζιλίας και την Παρί", αναφέρει το Netflix στο κανάλι του για το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα πραγματεύεται και τους μηχανισμούς μάρκετινγκ γύρω από το brand Neymar, τους οποίους κινεί ο πατέρας και ατζέντης του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK