Το τρένο του Τσάμπι Αλόνσο δεν σταματά πουθενά και βάζει δύσκολα στην Μπάγερν

10 νίκες και 1 ισοπαλία στις πρώτες 11 αναμετρήσεις της φετινής σεζόν έχει η Μπάγερν Λεβερκούζεν υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο.

Bayern Munich's Xabi Alonso listens to a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, April 17, 2017. Bayern Munich will play against Real Madrid a Champions League quarterfinal second leg soccer match on Tuesday 18. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Τσάμπι Αλόνσο AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο, συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα, στις 11 πρώτες αναμετρήσεις της τη φετινή σεζόν έχει 10 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις, όντας μάλιστα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, δύο βαθμούς μπροστά από την πρωταθλήτρια Μπάγερν.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Ισπανού προπονητή συζητιέται αρκετά στα γραφεία των κορυφαίων ομάδων το τελευταίο διάστημα, με την Ρεάλ του Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει κυκλώσει το όνομά του για το καλοκαίρι του 2024 όταν και λήγει το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι.

Παρά το γεγονός πως ο Ισπανός έχει πέραση, υπάρχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του που εκπνέει το 2026 η οποία και αναφέρει ότι μπορεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο μόνο αν έρθει πρόταση από τις τρεις μεγάλες του αγάπες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτοί είναι οι τρεις μεγάλοι στόχοι της Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι ενόψει 2024

Παράνοια με το νέο ταλέντο της Μπάρτσα: Μετά το γκολ-ρεκόρ σημειώνει μυθική άνοδο και στο Instagram

Θα πέσει ο Άγιαξ; Πόσα χρήματα έδωσε για να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK