Το τρένο της Τότεναμ σταμάτησε για τα καλά: Το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων

Την 4η της ήττα στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της Premier League έκανε η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου υποχωρώντας από την πρώτη 4αδα.

Το τρένο της Τότεναμ σταμάτησε για τα καλά: Το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων
Ο Άγγελος Ποστέκογλου AP

Εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Γουέστ Χαμ γνώρισε η Τότεναμ και υποχώρησε από την 4αδα της Premier League συνεχίζοντας το κακό σερί των τελευταίων αγώνων.

Συγκεκριμένα, αυτή ήταν η 4η ήττα στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις για τα "Σπιρούνια" που πλέον ισοβαθμούν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Θυμίζουμε πως η Τότεναμ είχε αρχίσει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα κοντράροντας στα ίσια τις Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ αλλά οι διαδοχικοί τραυματισμοί που εμφανίστηκαν ελαχιστοποίησαν τις επιλογές του Άγγελου Ποστέκογλου.

Πάντως, τα "Σπιρούνια" αναμένεται να ενισχυθούν σημαντικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με έμφαση να δίνεται στη γραμμή κρούσης αλλά και στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα, για τη θέση του φορ ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί είναι αυτό του άσου της Αλ Ιτιχάντ, Ζότα, ο οποίος βέβαια πλεόν, παρά το δύσκολο ξεκίνημα, παίρνει χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Η "τρέλη" απάντηση των μπλαουγκράνα στην κρούση της Μπάγερν για Αραούχο

Ο Νάγκελσμαν πήγε στο γήπεδο με την σύντροφό του και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή

Η Μίλαν μπαίνει στο κόλπο για τον διακαή πόθο της Γιουνάιτεντ για τη γραμμή κρούσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK