Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο
Τροντ Σόλιντ: "Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν άτυχο. Aλλαξε την τροπή του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το 1-1 μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στη συνέχεια έγινε το 1-2 με ένα θαυμαστό τρόπο. Από κει και πέρα ήταν μόνο μια ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν είχε ένα τερματοφύλακα μεγάλης κλάσης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η ομάδα μου έκανε ευκαιρίες και θα έπρεπε να είχε δοθεί πέναλτι στον Κωνσταντίνου. Στο 75% ήταν κυρίαρχος ο Ολυμπιακός. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε πλήρως, αλλά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες κρίνονται από τα γκολ. Δεν ήταν έκπληξη για μένα η Ρόζενμποργκ".

Ματίας Χέγκμο: "Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. 'Ηταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Κερδίσαμε σε μία από τις καλύτερες έδρες της Ευρώπης. Πιστεύω πως αξίζαμε αυτό που πήραμε".

Δημήτρης Μαυρογενίδης: "Η Ρόζενμποργκ δεν ήταν καλύτερη απο εμάς. Εισπράξαμε ένα δυνατό χαστούκι απο τους Νορβηγούς και στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Είχαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ".

Περ Σκέλμπρεντ: "Ηταν δύσκολο ματς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Κερδίσαμε τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα".

Ιεροκλής Στολτίδης: "Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κάναμε προσπάθεια είχαμε εμείς την κατοχή της μπάλας. Απο την άλλη η Ρόζενμποργκ εκμεταλεύτηκε τις κακές μας στιγμές και είχε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Η άμυνα των Νορβηγών ήταν κλειστή και προσπαθήσαμε να τη διασπάσουμε απο τα άκρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK