Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο

Ανταπόκριση από Ούντινε: Δημήτρης Κριτής

Αλμπέρτο Μαλεζάνι:
"Δεν νομίζω ότι κάναμε άσχημο παιχνιδι. Υπάρχουν κάποια προβληματα που πρέπει να διορθωθούν. Μέχρι το 2-0 ήταν "ζυγισμένο" το παιχνιδι. Τη διαφορά την έκανε ο Ιακίντα με την ικανότητά του. Πιστεύω ότι πήγαμε καλύτερα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι ήμαστε μία ομάδα που βρισκόμαστε, δεν έχουμε ακόμα καταλήξει. Σήμερα είδα πρόοδο στην ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Αν το παιχνίδι άρχιζε ξανά, θα ακολουθούσα την ίδια στρατηγική".

Γιάννης Γκούμας:
"Το 3-0 είναι πλασματικό σκορ. Δεχτηκαμε το δεύτερο γκολ και εκεί τελειώσαν όλα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με αυτό το σκορ. Ηταν δυσκολο να το ανατρεψουμε".

Εζέκιελ Γκονζάλες:
"Η Ουντινέζε ευτύχησε να βάλει το πρώτο της γκολ σε μια ανύποπτη στιγμή. Δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε δύο εβδομάδες τώρα για το ματς με την Βέντερ Βρέμης και με τον κόσμο στο πλευρό μας το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό".

Βιτσέντζο Ιακουίντα:
"Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Σημασία έχει η νίκη και η καλή αρχή και όχι τα τρία γκολ που έβαλα. Τώρα συνειδητοποιώ ότι είμαι ο πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να βελτιωθώ στο ψηλό παιχνίδι και γι’ αυτό δουλεύω".

Σέρζε Κόσμι:
"Δε μπορούμε να πούμε πως είμαστε φαβορί για τη δεύτερη θέση. Είναι ανοικτός ο όμιλος. Στην Αθήνα θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι απ’ ότι σήμερα. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα των Βέρντερ και Μπαρτσελόνα. Περίμενα πως θα είναι μία ωραία βραδιά για εμάς αλλά όχι τόσο εύκολη. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και το πρώτο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα καλό παιχνίδι αλλά κατώτερο των δυνατοτήτων του".


*** Μικροεπεισόδια στο πάρκινγκ του γηπέδου. Η υπερβολική πειθαρχία την οποία ζητούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις διαταράχθηκε από κάποιους εκδρομείς, με συνέπεια να υπάρξουν συμπλοκές περιορισμένης έκτασης. Από τις αψιμαχίες τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να κάνουν ράμματα για να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK