Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο


Ανταπόκριση από Αγ.Πετρούπολη: Γιάννης Κυφωνίδης

Φερνάντο Σάντος:
"Το περσινό παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς η νίκη έδινε τρεις βαθμούς. Παίξαμε πολύ κοντρολαρισμένα. Μετά το 25ο λεπτό η Ζενίτ άλλαξε την τακτική της και για ένα διάστημα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ομως συνήλθαμε γρήγορα και αντιμετωπίσαμε σωστά την αλλαγή αυτή. Δείξαμε λίγο κουρασμένοι και προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα επιθετικά με την είσοδο των Λάκη, Σοάρες. Τα τελευταία 10 λεπτά η Ζενίτ μας πίεσε πάρα πολύ, όμως υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις όπου θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλές αντεπιθέσεις. Βρισκόμαστε πλέον στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ζενίτ και σε 15 ημέρες θα παίξουμε το υπόλοιπο του αγώνα. Σίγουρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε, όμως σεβόμαστε τη Ζενίτ. Στην Αθήνα πρέπει να παίξουμε με θέληση και ταπεινοφροσύνη".

Βλάστιμιλ Πετρζέλα:
"Το φετινό παιχνίδι ήταν διαφορετικό από το περσινό. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το 0-0 δεν σημαίνει τίποτα. Στον επαναληπτικό όλα μπορούν να συμβούν. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στην άμυνα φέτος. Δεν είμαι αυχαριστημένος από το 0-0 αλλά το αποτέλεσμα αυτό είναι καλύτερο από κάποιο άλλο".

Νίκος Λυμπερόπουλος:
"Θέλουμε την πρόκριση. Στην Αθήνα θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και θα είναι αλλιώς. Εκεί θα λύσουμε τις διαφορές μας".

Βλάνταν Ιβιτς:
"Πρέπει να αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο και να παλέψουμε όπως και σήμερα. Ο Σορεντίνο έκανε μεγάλο παιχνίδι και ειδικά στο τετ α τετ με τον Κερζάκοφ στο τέλος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK