Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Βαγγέλης Βλάχος: " Έχω αναλάβει ένα δύσκολο έργο. Από σήμερα έχω μόνο παράπονα. Δεν μπορεί η ομάδα να ξεφτιλίζεται έτσι. Ντρέπομαι. Λέω πάντα την αλήθεια και στον ΟΦΗ το... δημοσιοϋπαλληλίκι θα σταματήσει. Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο. Θα παίζουν μόνο όσοι έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Όλοι μας θα πρέπει να σεβόμαστε το σύλλογο και τον πρόεδρο. Δεν μπορεί ο ΟΦΗ να κάνει μεταγραφές ποδοσφαιριστών από ομάδες που πέφτουν στη Β' Εθνική. Στο Ηράκλειο, όλοι είναι εναντίον μου. Μόνοι οι αγνοί φίλαθλοι με υποστηρίζουν. Πάμε μέχρι τον Δεκέμβριο έτσι και τότε θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα. Όσο αντέχω θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Για το ματς, παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, έπαιξε όμως ρόλο η αποβολή. Αν όμως συνεχίσουμε έτσι, τότε η ομάδα θα βρίσκεται πάντα στο χείλος του υποβιβασμού".

Γιώργος Παράσχος: " Παρά το τελικό σκορ δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε πολλά λάθη, στα οποία θα δουλέψουμε από τη Δευτέρα. Είναι απαράδεκτο στην έδρα μας ο αντίπαλος να έχει τόσες ευκαιρίες και να έχουμε καλύτερο παίκτη τον Μιχαηλίδη. Μακάρι ο ΟΦΗ να βρει το δρόμο του".

Νίκος Σκαρμούτσος: " Δεν ήμασταν καλοί, όμως ήμασταν αποτελεσματικοί. Σιγά-σιγά, η ομάδα θα βρει το δρόμο της και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε καλύτερα".

Μανώλης Ρουμπάκης: " Το σκορ είναι βαρύ για την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όμως επηρεαστήκαμε από την αποβολή. Εμείς κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την συμπεριφορά μου απέναντι στους φιλάθλους".




Ρεπορτάζ: Νίκος Γιαννόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK