Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Ακης Ιωακείμογλου

Ντράγκαν Κοκότοβιτς: "Ηταν δύσκολο παιχνίδια απέναντι σε μία καλή ομάδα. Είχαμε πέντε έξι κλασσικές ευκαιρίες, δύο με τον Παππά, δύο με τους επιθετικούς και μία με τους Μουζαουί και Χριστοφορίδη. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που και ιδιαίτερα για τα τελευταία 15-20 λεπτά που παίξανε καλύτερα".

Γιάννης Μαντζουράκης: "Δεν θα σταθώ στις ευκαιρίες. Υποστηρίζουμε το γρήγορο ρυθμό και μπορεί να μην το καταφέραμε σήμερα, ήμασταν όμως συγκροτημένοι, είχαμε σχέδιο και παίξαμε οργανωμένα. Προσπαθούμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο για να ικανοποιούμε τον κόσμο. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης, όσο από το ταξίδι. Μας φάνηκε ότι ήρθαμε από τη Βραζιλία. Είμαι ευχαριστημένος που σημειώσαμε δύο γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα και γι’ αυτό θα δώσω δύο μέρες ρεπό στους παίκτες μου".

Δημήτρης Καραμανλής: "Συγχαρητήρια στην Ξάνθη που ήταν καλύτερη. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Παίξαμε αμυντικά και περιμέναμε τις αντεπιθέσεις για να βγούμε μπροστά. Ποντάραμε στην κούραση της Ξάνθης και τους γρήγορους παίκτες που έχουμε για να φεύγουν μπροστά".

Βασίλης Τοροσίδης: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπήρχε κούραση αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Παίξαμε έξυπνα και προηγηθήκαμε στο πρώτο μέρος με δύο γκολ. Στη συνέχεια δεν χρειαζόταν να τρέξουμε πολύ και αφήσαμε την Καλαμαριά να ανέβει πιο ψηλά".

Λεβάν Μαχράντζε: "Ηταν ένα εύκολο παιχνίδι. Αυτό που μας δυσκόλεψε δεν ήταν η Καλαμαριά αλλά η κούραση από το ταξίδι".

Σωκράτης Φυτανίδης: "Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια".

24MEDIA NETWORK