Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Γιώργος Κωστίκος: "Από αυτόν τον αγώνα κρατάμε την προσπάθεια που καταβάλαμε, γιατί ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές απαιτήσεις, όπως κι εμείς από τους εαυτούς μας. Ο Ηρακλής έκανε κάποιες ευκαιρίες για γκολ, ενώ με τις γρήγορες αντεπιθέσεις μας δημιούργησε ρήγματα. Εμείς είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη μας, γιατί όλοι οι παίκτες έπαιζαν ατομικά. Εύχομαι στον Σάββα Κωφίδη καλή συνέχεια και η ομάδα του να βρίσκει δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τρίτη αλλαγή, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει καθυστερήσεις".

Σάββας Κωφίδης: "Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες. Στη συνέχεια τα πράγματα ήταν καλύτερα. Αποκτήσαμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες αλλά και πάλι έλειπε το γκολ. Αρχικά είχαμε προβλήματα στην άμυνα, αλλά στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δε μας απείλησε. Το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλό κι επιθιετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήρθε η νίκη. Εύχομαι στις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης να βελτιωθούν στη συνέχεια".

Σωτήρης Μπαλάφας: "Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες απαιτήσεις. Εμείς δεν είμαστε ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο".

Παναγιώτης Δρούγας: "Από το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με την ΑΕΚ η ομάδα απέκτησε ποιότητα. Προετοιμαστήκαμε για ένα δύσκολο ντέρμπι και παρουσιαστήκαμε σε καλή κατάσταση. Δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες με τον Ερέρα, αλλά μας έλειψε το γκολ. Εύχομαι στο επόμενο εκτός έδρας αγώνα να έρθει το γκολ και οι βαθμοί".

Ντάνιελ Φερναντέζ: "Δεν είχα άγχος. Απλώς με δυσκόλεψε λίγο ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος. Πιστεύω να τα πήγα καλά".

*** Επεισόδια στους γύρω δρόμους μεταξύ οπαδών Ηρακλή και ΠΑΟΚ έλαβαν χώρα μετά το τέλος του ντέρμπι. Κυριάρχησε ο πετροπόλεμος, ωστόσο με την παρέμβαση της αστυνομίας τα πράγματα ηρέμησαν.

*** Εντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βασίλη Τσιάρτα στον Ηρακλή. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χούλης θα έχει συνάντηση με τον παίκτη την Τρίτη και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις πάνω στο θέμα. Αξίζει να σημειωθεί πως την Τρίτη λήγει η προθεσμία της FIFA για τους ελεύθερους παίκτες. Οπότε ότι είναι να γίνει, θα γίνει την συγκεκριμένη μέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK