Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Πάνος Κιαπεκάκης

Aλμπέρτο Μαλεζάνι: "Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Υπάρχει ένα πενταετές πλάνο και δεν χρειάζεται εσείς οι δημοσιογράφοι να φέρνετε την καταστροφή. Δεν πρέπει να ακούγονται τόσο υπερβολικά πράγματα. Με την Ουντινέζε είχα πει ότι παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι γιατί είχαμε προετοιμαστεί καλά. Το αποτέλεσμα όμως δεν μας δικαίωσε και δεν μπορώ να σας το αποδείξω. Με τον Λεβαδειακό χάσαμε επτά ευκαιρίες και σήμερα βάλαμε γκολ στην πρώτη που μας παρουσιάστηκε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Είδατε τι έγινε πέρυσι που ήμασταν πρώτοι στις τελευταίες αγωνιστικές.

Η νίκη με τον Πανιώνιο θα μας βοηθήσει στον ενθουσιασμό. Θέλουμε υπομονή, η ομάδα φτιάχνεται. Μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό διάβασα πολλά υπερβολικά πράγματα. Δεν είμαστε κατεστραμμένοι, απλώς χρειαζόμαστε υπομονή.

Ο Γκονζάλες πέρυσι έπαιξε πιο μπροστά και χάσαμε το πρωτάθλημα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί παντού και σήμερα ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Μην ξεχνάμε πως ο Νίλσον έπαιξε στόπερ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο δεν έμεινα ικανοποιημένος. Θα ήθελα να δω περισσότερα. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς της Τρίτης. Η Βέρντερ Βρέμης είναι μια δυνατή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε σε αυτό το τομέα".

Νίκος Παντέλης: "Πληρώσαμε τις αδυναμίες μας στις στημένες φάσεις. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο να δεχόμαστε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Ετσι όπως δεχθήκαμε τα γκολ δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, αλλά πάλι δείξαμε τις αδυναμίες μας. Χρειάζεται σκληρή δουλειά γιατί ποιότητα υπάρχει".

Κώστας Κιάσσος: "Ξεκινήσαμε τον αγώνα πολύ άσχημα. Μετά από τρία τόσο εύκολα γκολ, με αντίπαλο μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, δεν μπορείς να αντιδράσεις. Υπάρχει μεγάλη στενοχώρια, αλλά πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας. Ισως έπρεπε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι όπως ξεκινήσαμε στο δεύτερο μέρος".

Μίκαελ Νίλσον: "Σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με τις προηγούμενες φορές. Είχαμε καλό ρυθμό, καλή κυκλοφορία της μπάλας και πρέσινγκ. Μετά το 3-0 ηρεμήσαμε και γι’ αυτό παρουσιάσαμε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Πρώτη φορά στη καριέρα μου έπαιξα κεντρικός αμυντικός και νομίζω πως δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι θέμα προπονητή σε ποια θέση θα αγωνίζομαι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK