Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης, Βαγγέλης Μπαλτσαβιάς

Φερνάντο Σάντος: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και οργανωμένη ομάδα μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό. Είχαμε αρκετά προβλήματα. Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο. Στην επανάληψη για 20 λεπτά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά εγώ θα ήθελα περισσότερο. Πετύχαμε ένα γκολ και κερδίσαμε. Ο αντίπαλος προσπάθησε για την ισοφάριση την ώρα που εμείς κλειστήκαμε κάτι που δεν ήταν καλό. Μας έλειψε η ηρεμία και η κυκλοφορία της μπάλας. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση.

Η Λάρισα είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς παίξαμε για τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί δούλεψαν πολύ και προσπάθησαν περισσότερο. Ηταν μια σημαντική νίκη γιατί έρχονται δύο σημαντικά παιχνίδια.

Η ομάδα φέτος έχει πίεση. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, κάτι που δεν το είχαμε πέρυσι. Πιστεύω στη συνέχεια θα βελτιωθούμε. Ανήκουμε σε μια μεγάλη ομάδα και με κάθε υπευθυνότητα και συνείδηση δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε όπως πρέπει".

Γιώργος Δώνης: "Από τη πρώτη μέρα που ήρθαμε στη Λάρισα θέλουμε να λέμε την αλήθεια. Προσπαθούμε να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα όπως παλιά. Πριν το ματς είχα πει στους παίκτες μου πως από τη στιγμή που έχουμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και δεν βάλουμε γκολ στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, τότε το αποτέλεσμα θα είναι το σημερινό. Αυτή είναι η διαφορά μας με την ΑΕΚ. Οι αντίπαλοι έκαναν δύο ευκαιρίες και έβαλαν ένα γκολ. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μου. Είμαι χαρούμενος γιατί είδα τα παιδιά να παλεύουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά είμαι στενοχωρημένος γιατί χάσαμε. Ερχονται δύο δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτά. Καλή τύχη στην ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Αγγελος Διγκόζης: "Είμαι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα. Επρεπε να κερδίσουμε. Κάναμε δύο λάθη σε όλο το παιχνίδι και το ένα το πληρώσαμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Εχουμε δύσκολη συνέχεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Σίμος Κρασσάς: "Σήμερα συναντήσαμε ότι περιμέναμε. Μια δυνατή έδρα και μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πάθος. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας όπως π.χ τη διάρκεια στην απόδοσή μας. Ερχονται δύο δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτά".

Κώστας Κατσουράνης: "Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Είχαμε πάθος και δίψα για τη νίκη. Όταν βάλαμε το γκολ οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα. Η Λάρισα μας πίεσε και της δώσαμε το δικαίωμα να ελπίζει για την ισοφάριση. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα σκεφτόμαστε τη Ζενίτ και ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε την πρόκριση. Μετά θα σκεφτούμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό το ματς δεν είναι κριτήριο για το πρωτάθλημα. Ολες οι ομάδες θα βελτιωθούν στη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK