Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Στόικο Μλαντένοφ: " Το πρώτο ημίχρονο ήταν άσχημο, επειδή οι αντίπαλοι είχαν δύο σουτ και ισάριθμα γκολ. Η αντίδρασή μας ήταν σωστή, μειώσαμε και ίσως με περισσότερη τύχη να είχαμε ισοφαρίσει. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό. Παίζουμε καλά αλλά δεν παίρνουμε πόντους. Μας λείπει μία νίκη για ψυχολογικούς λόγους".

Σάκης Τσιώλης: " Ήταν μία σπουδαία επιτυχία για εμάς. Βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. η Καλλιθέα ήταν μία καλή και οργανωμένη ομάδα. Είχαμε και τύχη σήμερα. Δύο σουτ μπήκαν και αυτό μας έδωσε το πλεονέκτημα. Στο δεύτερο μέρος καθίσαμε πίσω και μείωσε ο αντίπαλος, στον οποίο εύχομαι καλή συνέχεια".

Μπόρισλαβ Γκεοργκίεφ: " Συγχαρητήρια στον Ιωνικό. Για τέταρτη φορά ήμαστε άτυχοι. Στην επανάληψη είχαμε καλύτερη απόδοση απ’ ότι στο πρώτο ημίχρονο. Η αλήθεια είναι πως δεν σκοράρουμε εύκολα".

Νίκος Τσιμπλίδης: " Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο και στο δεύτερο επαναπαυτήκαμε. Παίζουμε επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και μπορούμε ακόμη καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK