Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Βαγγέλης Βλάχος: " Ο Βλάχος δεν παραιτείται. Είναι αγωνιστής και δεν έχει παραιτηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να γίνει κάτι θα μου το πει η διοίκηση. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι όπου εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε.

Ούτε εγώ περίμενα ότι ο ΟΦΗ θα είχε ένα βαθμό στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτόεκείνο που προέχει τη στιγμή αυτή είναι η ηρεμία και πάνω από όλα να ηρεμήσουμε. Δώσαμε έναν όρκο τιμής με τα παιδιά στο ξενοδοχείο για νίκη. Κι αυτό γιατί κυρίως θέλαμε να κερδίσουμε για να δώσουμε τη χαρά στον κόσμο μας που τον έχουμε πικράνει. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και χάσαμε".

Σάββας Κωφίδης: "Ε γινε ένα μέτριο και πολύ νευρικό παιχνίδι, με μας να προσπαθήσαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Παρ'όλα αυτά μπορούμε να αισθανόμαστε και τυχεροί που ο ΟΦΗ δεν έβαλε γκολ. Είναι πολύ καλό λοιπόν ότι κερδίσαμε αλλά επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο ΟΦΗ μπορούσε να σκοράρει αφού εμείς φανήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις".

Ανέστης Αναστασιάδης: " Εκ μέρους όλων των παιδιών θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα μας από τον Ηρακλή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να ηρεμήσουμε. Εξάλλου ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να επιστρέψει στο πρωτάθλημα".

Παναγιώτης Διλμπέρης: " Αφιερώνουμε τη νίκη στα δύο παιδιά που απουσίαζαν. Τον Αμπάρη και τον Παπαποστόλου. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας γιατί ήταν η πρώτη μας στο πρωτάθλημα αλλά κι εν όψει τη συνέχειας που είναι δύσκολη και την χρειαζόμασταν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK