Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Γιώργος Κωστίκος: "Ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Απέναντι σε μία ομάδα που πέρυσι παίξαμε τέσσερις φορές και δεν κερδίσαμε καμία. Αφού βάλαμε τα δύο γκολ δεν απειληθήκαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το σημαντικό είναι να είμαστε ομάδα. Το παιχνίδι με τη Μέταλουργκ είναι διαφορετικό. Θα πάμε εκεί να κάνουμε κατάθεση ψυχής. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο γιατί στο παιχνίδι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Πολλές φορές η υπερβολική αγάπη κάνει κακό. Πολλές φορές η αγάπη των γονιών μπορεί να πνίξει το παιδί".

Γιώργος Βαζάκας: "Ξεκινήσαμε άσχημα και το πληρώσαμε με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε και κάναμε ευκαιρίες. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν βάλαμε γκολ και το πληρώσαμε. Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ καλύτερο αφού οι μεγάλες ομάδες πάντα βρίσκουν λύσεις στα δύσκολα".

Ανέστης Αγρίτης: "Σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά. Απλώς δεν βάλαμε γκολ και έτσι χάσαμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή τύχη στην Ευρώπη".

Ντάνι Φερνάντεζ: "Η προπόνηση που κάναμε όλη την εβδομάδα φάνηκε στο γήπεδο. Προσωπικά νιώθω από παιχνίδι σε παιχνίδι όλο και καλύτερος. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".


24MEDIA NETWORK