Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Γιάννης Ματζουράκης: "Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Η ομάδα μου ήταν 'έξω' από το παιχνίδι. Σε εκείνο το σημείο μου ήρθε στο μυαλό το παιχνίδι με τον Άρη πέρσι. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε καταφέραμε να γίνουμε πιο απειλητικοί. Η κορυφή είναι δύσκολη και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη στην ομάδα. Συγχαρητήρια στον κ. Λεμονή και εύχομαι ότι καλύτερο στο Λεβαδειακό".

Τάκης Λεμονής: "Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε εάν είχαμε περισσότερο θράσος να τα πάμε καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά στο δεύτερο δεχτήκαμε πίεση από τη Ξάνθη. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει μάθημα, πλέον κοιτάζουμε τον αγώνα του Σαββάτου. Ευχαριστώ τον κόσμο και εύχομαι καλή επιτυχία στη Ξάνθη σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Βασίλης Τοροσίδης: "Δεν αρχίσαμε καλά, ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες εάν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχουμε και την αντίστοιχη απόδοση σε κάθε αγώνα. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους περιμένω την Πέμπτη με τη Μίντλεσμπρο".

Τουρέ Μπασαλά: "Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μείναμε πίσω κάναμε λάθος και δεχτήκαμε το γκολ. Εύχομαι καλή επιτυχία στη Ξάνθη την Πέμπτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK