Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ανταπόκριση: Ακης Ιωακείμογλου

Γιώργος Παράσχος: " Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το παιχνίδι, όταν έχει συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός. Είμαστε συγκλονισμένοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πήραν το νικητήριο αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στην Καλαμαριά που είναι μια καλή ομάδα".

Ντράγκαν Κοκότοβιτς: " Είχαμε την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι, αλλά ήταν άκαρπη. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ και όταν συμβαίνει αυτό κόντρα σε μία σκληρή ομάδα όπως ο Ατρόμητος, δεν συγχωρούνται τα λάθη. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Οσο για το περιστατικό με τον Μουράφσκι, δεν το πήρα είδηση, αφού εγώ έχω το μυαλό μου στο γήπεδο".

Μάρκος Δήμος: " Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα για εμάς. Δεν θα ήθελαν να μιλήσω για το παιχνίδι, το οποίο είδαμε σαν υποχρέωση. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γιώργο (σ.σ. Κορακάκη), ο οποίος πέρναγε ένα μαρτύριο τέσσερα χρόνια τώρα και το αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια, χωρίς να δείξει ποτέ τίποτα".

Δημήτρης Πετκάκης: " Συλλυπητήρια στον Γιώργο Κορακάκη. Φέτος είμαστε διαφορετικοί, προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καινούργιο και χρειάζεται χρόνος. Θέλουμε δουλειά ακόμα και σήμερα δεν πιστέψαμε στην ομάδα. Δεν έχουμε δώσει το 100% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να πιστέψουμε εμείς και να πιστέψετε κι εσείς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK