Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Γιάννη Ματζουράκης: " Δημιουργήσαμε προσδοκίες μετά το πρώτο ματς. Αν είχαμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα εκεί, τότε θα διεκδικούσαμε κάτι περισσότερο. Εκεί χάθηκε η πρόκριση, αφού το 2-0 αποδείχθηκε αξεπέραστο. Η Μίντλεσμπρο είναι μία έμπειρη αντίπαλος, ήταν πολύ οργανωμένη αμυντικά και εμείς προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε".

"Η σκέψη μας ήταν και στο να μην δεχθούμε το γκολ. Η Ξάνθη ήταν καλύτερη τεχνικά, αλλά πέσαμε πάνω στην κλειστή άμυνα των αντιπάλων. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι, μας έλειψε η εμπειρία και η τύχη δεν μας συμπεριφέρθηκε όπως έπρεπε".

Στιβ Μακλάρεν: " Είμαι ευτυχισμένος που πήραμε την πρόκριση και που δώσαμε χαρά στους οπαδούς μας. Είναι μεγάλη εμπιερία το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Παίξαμε επαγγελματικά και ήμασταν σοβαροί και το αποτέλεσμα μετά την ήττα από τη Σάντερλαντ είναι πολύ σημαντικό. Θα θυμάμαι την ωραία ατμόσφαιρα του γηπέδου. Τέτοιες βραδιές είναι για ποδόσφαιρο".

"Ισως το γκολ του Μακαρόνε να έπρεπε να μετρήσει, πάντως, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αν και δεν δημιουργήσαμε αρκετά, αφού δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερο, μας αρκούσε το 0-0".

News 24/7

24MEDIA NETWORK