Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Συνέντευξη Τύπου

Φερνάντο Σάντος: " Είμαστε στεναχωρημένοι και εγώ διπλά στεναχωρημένος γιατί είδα μια ομάδα να δουλεύει πολύ καλά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, τους οποίους θέλω επίσηςνα ευχαριστήσω. Κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, όμως το ποδόσφαιρο είναι μερικές φορές αχάριστο. Είναι κρίμα να δέχεσαι γκολ με αυτόν τον τρόπο. Όμως δεν αξίζει να κλαίμε γιατί την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, όπου πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα. Αν παίξουμε όπως σήμερα, ειδικά όπως στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά. Είχα αποφασίσει ποιοι θα παίξουν από την Κυριακή. Η συμμετοχή του Τσάνκο δεν ήταν έκπληξη, αφού ξέρει καλά το 4-4-2. Μάλιστα έπαιξε πολύ καλά. Απλά είναι καινούριος και χρειάζεται, όπως και υπόλοιποι χρόνος προσαρμογής. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στη δημιουργία ευκαιριών. Είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιωθούμε, αν και δημιουργήσαμε φάσεις ".

Βλάστιμιρ Πετρζέλκα: " Περίμενα την ΑΕΚ να παίξει καθ' αυτόν τον τρόπο (4-4-2) γι' αυτό έπραξα κατάλληλα. Είχαμε αναλύσει την ΑΕΚ και η πρόκρισή μας δεν ήταν τυχαία. Ήταν θέμα τακτικής. Με τις αλλαγές μου είπα στους παίκτες να "χτυπήσουν" το παιχνίδι προκειμένου να μην πάει στην παράταση, αφού η ΑΕΚ φαινόταν κουρασμένη. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Εμείς όμως πετύχαμε το γκολ που έπρεπε και τα καταφέραμε ".




Μικτή Ζώνη

Σίμος Κρασσάς στο contra.gr
: " Η Ζενίτ πήρε μια δίκαιη πρόκριση. Έβαλε, βέβαια, ένα τυχερό γκολ. Εμείς δεν βρεθήκαμε σε καλό βράδυ. Λυπούμαστε πολύ για τον κόσμο, όμως θα δώσουμε τα πάντα να τους ευχαριστήσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής "

Νταβίντ Τρακτοβένκο (Πρόεδρος Ζενίτ): " Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς. Βάλαμε ένα τυχερό γκολ στο φινάλε, όμως πήραμε την πρόκριση ".

Αλεσάντρο Σοάρες: " Δεν θεωρώ σοκ τον αποκλεισμό μας. Κοιτάμε την εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα. Προχωράμε τώρα στο ματς με τον Ολυμπιακό και καλούμε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν ".

Χρήστος Κόντης: " Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Δεν είχαμε άγχος, ήμασταν άτυχοι. Οι αντίπαλοι έκαναν δυο φάσεις και έβαλαν ένα γκολ σε ένα σουτ που η μπάλα χτύπησε σε δύο πόδια. Ξεχνάμε αυτό το ματς. Είμαστε επαγγελματίες και πιστεύω πως αν παίξουμε έτσι την Κυριακή με τον Ολυμπιακό θα πάρουμε τη νίκη ".

Νίκος Λυμπερόπουλος: " Υπάρχει απογοήτευση όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξει η κατάσταση. Εμείς ήμασταν καλύτεροι, δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, όμως δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος. Η ζωή συνεχίζεται. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να επικεντρωθούμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Ελπίζω ο κόσμος να μην απογοητευτεί και να μας στηρίξει την Κυριακή ".




Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης, Νίκος Γιαννόπουλος, Ζαφείρης Φαφούτης


News 24/7

24MEDIA NETWORK