Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο

Συνέντευξη Τύπου

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: " Υπήρχε το κίνητρο της επιστροφής στο παιχνίδι μας. Είναι όμως δύσκολο να παίζουμε καλά συνέχεια διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό. Ξεκινήσαμε άσχημα, ίσως γιατί ήμασταν κουρασμένοι. Είναι αλήθεια πως φοβήθηκα μετά το 2-0, όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Η Καλλιθέα έπαιξε πολύ καλά. Όμως ευτυχώς από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε πήραμε τη νίκη. Η διακοπή δεν θα μας κάνει καλό. Χρειάζεται όμως να έχουμε υπομονή ώστε η ομάδα να μπει σε μια σταθερή πορεία. Περιστατικά όπως αυτό στη Θεσσαλονίκη (επίθεση σε Περικλή Στέλλα) δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους δημοσιογράφους".

Στόικο Μλαντένοφ: " Όλοι είδατε τι έγινε. Ξέρετε τι εννοώ. Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τη διαιτησία, αφού είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας δεν αποφύγαμε τα λάθη, όμως είχαμε τις δυνατότητες να πάρουμε τους βαθμούς".

Σάντορ Τόργκελε: " Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά λυπημένος γιατί δεν σκόραρα. Τώρα μεσολαβεί η διακοπή, όμως μετά έχουμε σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα που ο κόσμος φώναζε το όνομά μου. Τους ευχαριστώ".

Βαγγέλης Τσιώλης: " Είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς. Πιστεύαμε σε κάτι θετικό, όμως ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ. Πλέον έχουμε δύσκολη συνέχεια, όμως ελπίζουμε".

Δημήτρης Μπαλαζόπουλος (νομ. σύμβουλος Καλλιθέας): " Μετά από τον αγώνα προτείνουμε στην ΕΠΑΕ να αρχίσει επειγόντως σεμινάρια στους διαιτητές και αν χρειάζεται ακόμη και κατ' οίκον".


Μικτή Ζώνη
Εκι Γκονζάλες: " Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αντιμετωπίζοντας προβλήματα από την άμυνα της Καλλιθέας. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται".

Γιάννης Γκούμας: " Ημασταν επηρεασμένοι από το ματς της Τρίτης, όμως στο δεύτερο κυνηγήσαμε τη νίκη ζητώντας την επιτακτικά".


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής, Ζαφείρης Φαφούτης


News 24/7

24MEDIA NETWORK