Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Άκης Ιωακείμογλου

Σάββας Κωφίδης: «Δεν κάναμε τόσο κακή εμφάνιση, όσο δείχνει το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την αποφασιστικότητα να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Έκανα δύο αλλαγές προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο επιθετική. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν σταματάμε εδώ, τώρα οι παίκτες πρέπει να δείξουν ότι έχουν προσωπικότητα για να πάρουν την δύναμη και να συνεχίσουμε. Δεν είναι σωστό οι φίλαθλοι να αντιδρούν προς τους παίκτες, αντί να τους βοηθήσουν. Δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Αν κάποιος προσπαθήσει να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό, δεν νομίζω οτι θα τον καταλάβω. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να συνεχίζει να προσπαθεί γιατί το παιχνίδι δεν τελειώνει εδώ»

Ντράγκαν Κοκοτοβιτς: «Ήταν μία σπουδαία νίκη για την ομάδα του Απόλλωνα, μετά από ορισμένα άτυχα αποτελέσματα. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Δεν είναι το καλύτερο να παίζεις συνέχεια καλά και να χάνεις, πρέπει να κάνεις και το αντίθετο κάποιες φορές. Έχουμε έξω ακόμη και ορισμένους παίκτες, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι 100%, είναι πίσω στην φυσική κατάσταση και σαφώς σε λίγο καιρό θα είναι καλύτεροι. Ο Νίκος Παπαδόπουλος του Αβέλ έχασε κάποιες προπονήσεις και για αυτό αποκλείστηκε, όμως, είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και περιμένουμε να μας βοηθήσει με την εμπειρία του».

Σωκράτης Φυτανίδης: «Απόψε κάναμε οτι χρειάστηκε για να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι μας και με τέλεια αμυντική λειτουργία φτάσαμε στο αποτέλεσμα που τόσο θέλαμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου».

Ζοέλ Επαλέ: «Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Στην αρχή ψάξαμε το γκολ, αυτό δεν ήρθε και όταν τελικά καταφέραμε να σκοράρουμε, αυτό ακυρώθηκε και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω το γιατί. Στην συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε την ψυχραιμία μας. Στην συνέχεια πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει, γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε σε δύσκολη θέση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK