Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο

Η ισοπαλία χαρακτήρισε τις προσπάθειες των παικτών Άρη και Προοδευτικής αλλά οι δύο προπονητές, αφού αντάλλαξαν συγχαρητήρια και θυμήθηκαν τη κοινή πορεία τους κατά το παρελθόν, διαφώνησαν σχετικά με την εικόνα του αγώνα. Αναλυτικότερα...

Σούλης Παπαδόπουλος: " Χαίρομαι πολύ που κάθομαι δίπλα στον κ. Κουούζελα. Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής τον είχα προπονητή στην Προοδευτική. Είχε κάνει καλή δουλειά αφήνοντας πίσω πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά το παιχνίδι, όταν ισοφαρίζεις στο τέλος είσαι ικανοποιημένος. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Άρη, πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο, ο Άρης μας πίεσε κυρίως από στημένες φάσεις αλλά δικαιούμασταν ένα γκολ πρώτοι. Το πέτυχε ο Άρης και εκεί που πίστευα με ότι θα μέναμε με τις εντυπώσεις πετύχαμε το γκολ και πήραμε κάτι από το παιχνίδι. αλλά κάτι πήραμε τελικά".

Μάρτι Κουούζελα: " Ο Σούλης είναι ένας καλό φίλος και ένας παλιός ποδοσφαιριστής μου αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι η Προοδευτική ήταν καλύτερη. Δεν δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες. Η Προοευτική προσπάθησε να παίξει αμυντικά και με αντεπιθέσεις και γι’ αυτό ήμασταν αναγκασμένοι να ψάξουμε το γκολ. Είμαι απογοητευμένος που πετύχαμε μόνο ένα γκολ και δεν επιδιώξαμε ένα ακόμα. Δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες που θα ήθελα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, για εμάς είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Δεν μπορώ να πω τίποτα για το μέλλον μου. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες και το μόνο που μένει είναι να βρούμε έναν τρόπο για να φτάσουμε στις νίκες".

Λάμπρος Χανιώτης: " Σήμερα παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το πώς θα κατέβουμε σε αυτό το παιχνίδι ώστε να πάρουμε από τρεις βαθμούς ως έναν. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Τελικά σκοράραμε στο τέλος και πήραμε έστω την ισοπαλία".

Χρήστος Βελώνης: " Θα ήθελα να πω πρώτα περαστικά στους συμπαίκτες μου. Ο Καρατζιοβαλής έπαθε χιαστούς, ο Γκαρσία τραυματίστηκε στους συνδέσμους, δεχόμαστε και το γκολ στο τελευταίο λεπτό... Τι άλλο να πω; Πιστεύω ότι είμαστε πολύ άτυχοι. Πρέπει να δουλέψουμε. Πρέπει να φέρουμε τον Άρη πίσω στην Ά Εθνική. Ξεκινήσαμε νωθρά. Πιστεύω ότι αν μπαίναμε ποιο δυνατά τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στο β’ ημίχρονο ανέβηκε η απόδοση αλλά το ένα γκολ δεν ήταν αρκετό. Ποδόσφαιρο είναι. Συνεχίζουμε. Πρέπει εμείς οι ίδιοι οι παίκτες να προβληματιστούμε και να βρούμε τη λύση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK