Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Κέιζα Φάρκας: " Πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε ευκαιρίες και παλέψαμε για το τρίποντο, το οποίο ήρθε. Η Καλλιθέα δεν ήταν εύκολος αντίπαλος, αλλά εμείς καταφέραμε να ανταπεξέρθουμε. Οι Λανγκερ και Τσιχόρ ήταν αρκετά καλοί. Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ότι φέτος η ομάδα είναι σαφώς καλύτερη και έχει πιο γρήγορους επιθετικούς".

Στόικο Μλαντένοφ: "Ηταν ένα νευρικό παιχνίδι, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε πρόβλημα στο γκολ. Μας λείπουν οι βαθμοί και γι’ αυτό είχαμε άγχος. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την Καλλιθέα και για μένα, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα. Για τον Σιλά έκρινα ότι έπρεπε να τον αφήσω και έτσι έκανα. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα δείξει στη συνέχεια την αξία του. Δεν θέλω να μιλήσω για την παραμονή μου. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και είτε με εμένα είτε χωρίς, η Καλλιθέα θα πρέπει να βρει το δρόμο της".

Αρης Γαλανόπουλος: "Θέλαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και τους πήραμε. Πετύχαμε τη νίκη και αυτό μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Είναι θετικό ότι καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας για πρώτη φορά φέτος. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας".

Λεωνίδας Βόκολος: "Ηταν ένα νευρικό παιχνίδι το οποίο θα κρινόταν στο γκολ. Για εμάς είναι μία δύσκολη στιγμή και είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Με βάση την εικόνα αξίζουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μας λείπει η ουσία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK