Το Τρίτο Ημίχρονο

Ικανοποιημένος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Κωφίδης από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του.

Το Τρίτο Ημίχρονο

Ικανοποιημένος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Κωφίδης από την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του... " Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε άγχος αφού παίζαμε υπό πίεση. Αυτό φαινότανε και στην τελική μας προσπάθεια. Πάντως είχαμε καλές στιγμές και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει".

Από την άλλη, ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε σε μία χαμένη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος αλλά κατέδειξε και τους τομείς στους οποίους ο Ατρόμητος υστέρησε... " Αν καταφέρναμε να πάρουμε το προβάδισμα σε εκείνη την φάση, σίγουρα η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Πάντως πρέπει να πω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κάτι στο οποίο βοήθησαν και οι δύο ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας δεν παίξαμε οργανωμένα και ήρεμα και μας κόστισε. Ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει την νίκη, που εύχομαι να τον βοηθήσει στην συνέχεια".

Για λογαριασμό των παικτών, ο Παναγιώτης Λαγός είπε: " Θέλαμε τη νίκη και κάναμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, τα καταφέραμε, τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ".

Ο Γιώργος Σωτήρχος, έκανε αναφορά και στη φάση του πέναλτι: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Εμείς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι, το οποίο όμως δεν ήταν. Αν είχαμε καταφέρει να προηγηθούμε στην φάση του Ντόε, όλα θα ήταν διαφορετικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε".


Νωρίτερα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, είχαμε και τις ακόλουθες δηλώσεις:

Μάρκος Δήμος: " Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αμφότερες οι ομάδες ζήτησαν το γκολ και τη νίκη. Υστερήσαμε πολύ στην τελική προσπάθεια. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις μετουσιώσαμε. Αν δεν καταφέρεις να κάνεις ένα γκολ, μπορεί να το βάλει ο αντίπαλος. Πάντως, το 1-0 ήταν αμφισβητούμενο. Ο Ηρακλής μπορούσε να πετύχει κάποιο άλλο γκολ αλλά εκεί ευνοήθηκε. Ο διαιτητής έκανε λάθος. Ίσως ξεγελάστηκε. Το πέναλτι δεν έπρεπε να δοθεί. Δεν υπήρχε επαφή ή πρόθεση. Πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλο που έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο".

Ζοέλ Επαλέ: " Είμαι ευχαριστημένος με την εμφάνισή μας. Έπρεπε να νικήσουμε μπροστά στον κόσμο μας. Βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση και σήμερα κάναμε τα πάντα. Δεν απογοητευτήκαμε από τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ελπίζω να ανακάμψουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK