Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Δημήτρης Μπαρμπαλιάς: "Θέλαμε να παίξουμε γρήγορο ποδόσφαιρο και αποφασιστικό. Θέλαμε μόνο τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί ήμασταν επιπόλαιοι αν και είχαμε την κατοχή της μπάλα, αργοί και δίναμε την ευκαιρία στην αντίπαλη άμυνα να οργανωθεί. Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Πανιώνιο, μία ομάδα πολύ σημαντική για μένα, αφού στις τάξεις της έζησα 25 χρόνια. Δεν κοιτάζω ποιοι είναι Ελληνες και ποιοι ξένοι για την ενδεκάδα. Με τους Ελληνες είναι φυσικό να έχουμε καλύτερη επικοινωνία, αλλά δεν έχει σημασία. Με ενδιαφέρει το κάτω μέρος του σώματός τους, τα πόδια, και όχι το πάνω. Η αλλαγή του Ντε Φραντσέσκο ήταν καθαρά θέμα τακτικής. Ηθελα οι επιθετικοί να ζητάνε μπάλα και να κάνουν γρήγορες κινήσεις, κάτι που δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος".

Γιόζεφ Μπουμπένκο: "Χαίρομαι που επέστρεψα στον Πανιώνιο και την Ελλάδα. Χρειαζόμασταν πολύ τους τρεις πόντους για να ηρεμήσει το κλίμα. Παίξαμε αρκετά καλά αμυντικά, αλλά είχαμε προβλήματα στο να επιτεθούμε οργανωμένα. Θα βελτιωθούμε με δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Σε δέκα μέρες η ομάδα έχει κάνει πολλές αλλαγές. Βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα και στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Για το πέναλτι δεν έχω γνώμη γιατί ήμουν αρκετά μακριά".

Κώστας Μπαντάς: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Προερχόμαστε από δύο άτυχα αποτελέσματα στην έδρα μας και το παιχνίδι ήταν καθοριστικό. Η απόδοσή μας δεν ήτανόπως έπρεπε. Το αφήνουμε αυτό το ματς, δεν θα κλάψουμε για αυτό. Δεν μας επηρέασαν τα όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο. Δεν δείξαμε ότι το θέλουμε πολύ και η ευθύνη είναι των παικτών".

Νίκος Λαζαρίδης: "Η ομάδα μας ήθελε μόνο τη νίκη και έπαιξε για το αποτέλεσμα. Το σκορ ήταν δίκαιο. Από εδώ και πέρα θα ανεβάζουμε ρυθμούς γιατί δίνεται σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε η νοοτροπία του νέου προπονητή μας, ο οποίος κάνει καλή δουλειά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK