Το τρίτο ημίχρονο

Το τρίτο ημίχρονο
Γιώργος Κωστίκος: "Στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα μου ήταν μουδιασμένη, ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ από στημένη φάση με τον Ουντέζε, και μετά να βάλουμε άλλα δύο εύκολα ως το ημίχρονο. Μετά το παιχνίδι άνοιξε. Στην προσπάθεια που κάνουμε χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση. Το μυαλό μας είναι πλέον στον Αγροτικό Αστέρα την Πέμπτη, όχι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες ακόμη, είμαστε στην αρχή. Υπάρχουν παιχνίδια που τα αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Ειδικά μέσα στην Τούμπα, να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε και καλή μπάλα να παίζουμε και να βάζουμε γκολ."

Σάκης Τσιώλης: "Πρέπει να ξεπεράσουμε τον κακό εαυτό και το κακό αποτέλεσμα. Έρχονται κρίσιμα παιχνίδια, πιστεύω ότι αυτή η ήττα είναι μια κακή παρένθεση. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ καλός. Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλες τις κατευθύνσεις. Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κωστίκο για τη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ."

Nίκος Τσιμπλίδης: "Είναι μια βαριά ήττα για την ομάδα μου. Τα πρώτα 20 λεπτά ανήκανε στον Ιωνικό, μετά δεχτήκαμε το γκολ και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε μια γεμάτη Τούμπα. Αν χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή μου απέναντι σε μια ομάδα με πολύ κόσμο, μπορείς να χάσεις χωρίς να το καταλάβεις 3-0. Και στο 3-1 ο Ιωνικός δεν κοίταξε να χάσει με 3-1, αλλά βγήκε μπροστά και έπαιξε μπάλα. Για το βαρύ σκορ ίσως φέρουμε ευθύνη οι έμπειροι παίκτες."

Hλίας Χαραλάμπους: "Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που αποτελεί σκληρό καρύδι. Ερχόμασταν από δύσκολο πρόγραμμα με Ολυμπιακό και Σαχτάρ. Αλλά, όσοι παίξαμε, τα δώσαμε όλα για να πάρουμε αυτή τη νίκη. Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά δε σημαίνει τίποτα. Θέλουμε αρκετή δουλειά, φτιαχνόμαστε."

News 24/7

24MEDIA NETWORK