Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο
Βαγγέλης Βλάχος: "Μας βοήθησε ψυχολογικά η αγωνιστική άνοδος στην οποία είμαστε. Αναγκάσαμε τον Ολυμπιακό να μην παίξει καλά, άσχετα αν έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές από την πλευρά μας. Δεν χρειάζεται να θριαμβολογούμε. Μόνο όταν περάσουμε τους 50 βαθμούς. Έχουμε να ζητήσουμε πολλά συγγνώμη από τους φιλάθλους για τις άσχημες στιγμές της τελευταίας πενταετίας".

Μηνάς Πίτσος: "Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Στα πρώτα ματς μας είχαν ξοφλημένους και τώρα μας αποθεώνουν. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Τροντ Σόλιντ: "Πρέπει να βρούμε ισορροπία μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας. Κάναμε λάθη και δώσαμε στον ΟΦΗ τη νίκη. Είχαμε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Πολλοί παίκτες δεν κινήθηκαν τόσο γρήγορα όσο συνηθίζουν. Φάνηκε ότι χρειαστήκαμε ένα ημίχρονο για να παίξουμε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ, χωρίς να υπάρχει λόγος. Μετά πιέσαμε, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν κάναμε μεγάλες ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ άξιζε να κερδίσει. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας".

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: "Θεωρώ πως είμαι υπεύθυνος για την ήττα. Φταίω για το γκολ που δεχθήκαμε και την ήττα. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν είχα ψυχραιμία στο παιχνίδι μου και ολιγώρησα στη φάση του γκολ. Δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του ΟΦΗ".

*** Επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έγιναν μετά το τέλος του αγώνα στα πέριξ του Παγκρήτιου σταδίου. Οι οπαδοί αντάλλαξαν πέτρες και άναψαν φωτιές, μέχρι να έρθει η Αστυνομία και να ηρεμήσει τα πνεύματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK