To τρίτο ημίχρονο

Φερνάντο Σάντος: "Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν να νικήσουν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε.

To τρίτο ημίχρονο

Συνέντευξη Τύπου

Φερνάντο Σάντος: " Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν να νικήσουν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και οι Παπαδόπουλος, Ολισαντέμπε μας δημιούργησαν προβλήματα, ενώ είχαμε και την ατυχία με τον Μάλμπασα που είχε στομαχικές διαταραχές. Πρέπει να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός για τριάντα λεπτά ήταν καλύτερος. Νομίζω οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι υπερβολικό. Οι Παπαδόπουλος και Ολισαντέμπε μας έβγαλαν εκτός ρυθμού, καταφέραμε όμως κάποια στιγμή να βρούμε την σωστή αμυντική λειτουργία και να βγαίνουμε στις αντεπιθέσεις, με συνέπεια να πετύχουμε τρία γκολ. Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές γιατί τονώνεται η ψυχολογία των παικτών"

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: " Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την διαιτησία, μπορεί να γίνουν κάποια λάθη, όμως θέλω να μιλήσω για τον βοηθό διαιτητή. Το γκολ του Γκέκα ήταν κανονικό, ενώ το πρώτο γκολ της ΑΕΚ έχω την εντύπωση ότι ήταν οφσάιντ. Είναι δύσκολο να διατηρούμε τον ίδιο ρυθμό όταν έχουμε αγώνες κάθε τρεις ημέρες. Δεν νομίζω ότι θα μας ρίξει την ψυχολογία η ήττα, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και εμείς στο δεύτερο, όμως το αποτέλεσμα δεν μας ευνοεί. Η ΑΕΚ άξιζε να νικήσει. Όταν ο αντίπαλος κερδίζει πρέπει να λέμε ότι άξιζε τη νίκη. Αυτή είναι η κουλτούρα του ποδοσφαίρου. Για μένα ο Νίλσον ήταν από τους καλύτερους παίκτες της αναμέτρησης. Ο Βύντρα έμεινε εκτός γιατί ήταν κουρασμένος και τραυματίας. Είναι πρόβλημα οτι δεχθήκαμε τρια γκολ σε εξι λεπτά, αλλά πρέπει να δούμε την συνολική εικόνα του παιχνιδιού".

Κώστας Κατσουράνης: " Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά γιατί ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν κουρασμένος από το ματς με την Μπαρτσελόνα. Θα έπρεπε να είχαμε πετύχει τουλάχιστον δυο γκολ κατά την γνώμη μου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, πίεσε πάρα πολύ αλλά μόλις πετύχαμε το γκολ πήραμε το πάνω χέρι, ανοίχτηκε και πετύχαμε άλλα δυο. Τέλος καλό, όλα καλά και τώρα πάμε σπίτια μας. Είναι νωρίς να πούμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε, μετράνε μόνο οι τρεις βαθμοί. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και όχι τον τίτλο".

Νόρντιν Βόουτερ: "Η ΑΕΚ μας πρέσαρε πολύ στην αρχή και αυτό μας εξέπληξε. Στο ημίχρονο είπαμε να πιέσουμε να ανοίξουμε το ματς στις πτέρυγες και να πρεσάρουμε εμείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείξαμε για περίπου 40 λεπτά ανώτεροι, βάλαμε γκολ με τον Γκέκα που δεν μέτρησε, τι άλλο να πούμε. Είναι σύμπτωση ότι χάσαμε και τα δυο ντέρμπι, μπορεί να κερδίσουμε τις επόμενες φορές".




Μικτή Ζώνη

Ο Ζαφείρης Φαφούτης συνομίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ζούλιο Σέζαρ και τον Νασίφ Μόρις. Ιδού τι δήλωσαν οι δύο άσοι στο Contra.gr.

Ζούλιο Σέζαρ: "Ηταν μεγάλη νίκη για μας. Ημασταν συγκεντρωμένοι και είχαμε ευκαιρίες. Ο κόσμος μας ήταν εκπληκτικός. Του αφιερώνουμε τη νίκη. Για το πρωτάθλημα είναι νωρίς ακόμα".

Νασίφ Mόρις: "Ημασταν κουρασμένοι από το ματς με την Μπαρτσελόνα. Στο φινάλε ήμασταν και άτυχοι. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".


Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης, Ζαφείρης Φαφούτης

Στέφανο Σορεντίνο:
"Ευχαριστήσαμε τον κόσμο με αυτήν τη νίκη. Ηταν μεγάλη χαρά και για μένα, άλλωστε φαίνεται. Υπήρχε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο".

Nίκος Λυμπερόπουλος: "Για μας αυτοί οι βαθμοί είναι πολύτιμοι. Αποτελεί ψυχολογική τόνωση για μας. Εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα. Τώρα τα κεφάλια κάτω. Το μεγάλου ατού αυτής της ομάδας είναι το ότι παρουσιάζεται συμπαγής".

Γιώργος Αλεξόπουλος: "Ετσι είναι η μπάλα. Ευτυχώς με αυτό το αποτέλεσμα ανακάμψαμε. Το χρωστούσαμε στον κόσμο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 23 αγωνιστικές. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Xρήστος Κόντης: "Ηταν μία μεγάλη νίκη για μας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αρχίσαμε να πετυχαίνουμε γκολ".

Δημήτρης Παπαδόπουλος: "Θέλαμε τη νίκη σε αυτό το ματς. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς"

Mίκαελ Νίλσον: "Το αποτέλεσμα είναι «τρελό». Το γκολ που πετύχαμε έπρεπε να μετρήσει. Στη συνέχεια η ΑΕΚ μας τιμώρησε".

Φάνης Γκέκας: "Ημασταν άτυχοι. Δεν περιμέναμε να δεχτούμε τρία γκολ. Αν ανοίγαμε εμείς το σκορ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η μπάλα όμως τιμωρεί. Το καλό είναι ότι όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς".

Τραϊανός Δέλλας: "Ήταν μια μεγάλη νίκη όμως δεν σημαίνει τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".



News 24/7

24MEDIA NETWORK