Το Τρίτο Ημίχρονο

Το Τρίτο Ημίχρονο


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Μπρούνο Ζενεζιό ("κατάσκοπος" Λιόν): "Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του".

Γιάγια Τουρέ: "Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά καλοί. Στην επανάληψη ο αντίπαλος μας πίεσε, αλλά το θετικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Είναι ευχάριστο το γεγονός πως επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα".

Αλί Ελ Ομάρι: "Ηταν σημαντικό που επέστρεψα στην ομάδα μετά τον τραυματισμό μου με ένα γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό".

Ντράγκαν Κοκότοβιτς: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Μας τιμώρησε για τα λάθη που κάναμε. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ στο χειρότερο χρονικό σημείο. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και κοιτάζουμε μπροστά. Εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στον αγώνα με τη Λιόν".

Τροντ Σόλιντ: "Είναι σημαντικό να κερδίζεις μετά από ήττες. Δεν ήταν εύκολο να παίξουμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Ο αντίπαλος μας τιμώρησε και έκανε το 1-1. Μετά την ισοφάριση οι παίκτες μου είχαν άγχος. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK